Bayer Zsolt: “A nyugati világ csak néz, orcáján, mint a hülyékén, csorog a nyál.”

Egyre többen rémülünk meg attól, hogy mindent tudnak rólunk

Egyre többen rémülünk meg attól, hogy mindent tudnak rólunk. Bankkártyával fizettél egy üzletben? Néhány óra múlva csak olyan reklámok jelennek meg számítógéped képernyőjén, amelyek az általad imént megvásárolt terméket (termékeket) népszerűsítik. Valahol valakik ellopják, engedélyed – sőt tudtod – nélkül továbbadják, eladják az adataidat. Legszemélyesebb, legérzékenyebb adataidat. A mobilodon keresztül megfigyelnek.

Bayer-Zsolt3-758x379.jpg

 

Tudják, hol vagy, merre jársz, hová készülsz, kivel beszélsz és kivel beszéltél. A Facebook ugyanez, csak még sokkal rosszabb.
Orwell és József Attila el sem tudta képzelni ezt a világot. És az a nagy találmány, hogy ezt demokráciának hívják. És rémisztőnek szánt cikkeket jelentetnek meg arról, hogy Kína nemsokára mindent tudni fog az állampolgárairól. Kína nemsokára.

A nyugati világ már most. Csak a nyugati világ ezt a tudást egyelőre leginkább arra használja, hogy belevarázsoljon a fogyasztás ördögi körébe. Egyelőre, mondom. Mert az is biztos, hogy már bele vagyunk szerkesztve megfelelő Excel-táblázatokba egyéb szempontok szerint is.
Mindeközben ellenőrzés nélkül özönlenek be ide az idegenek.

Nincs nevük, nincsen koruk, nincsenek papírjaik, azt mondanak, hazudnak, amit csak akarnak, és a nyugati világ csak néz, orcáján, mint a hülyékén, csorog a nyál.

Nem ér rá a nyugati világ megvédeni magát. Nem ér rá legalább bizalmatlannak lenni az idegennel – holott ez évmilliók óta a túlélés záloga, ez az elemi életösztön. De a nyugati világ már nem ér rá ilyesmire, mert a sajátjait kell megfigyelnie, hogy el tudja adni a legújabb, kéthetes slágerterméket. Az idegenek pedig jönnek. Özönlenek.

Itt ez a szír terrorista, akit mi fogtunk el. Gyakorlatilag úgy járt-kelt az unióban eleddig, mintha mi sem történt volna. A görögöket szerette a legjobban. Ott még megkapta azt a névtelen bankkártyát is, amelyet osztogatnak a névteleneknek, ezt is úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Most egy pillanatra csukják be a szemüket, és emlékezzenek vissza: mi kellett ahhoz, hogy bankszámlát nyissanak és bankkártyát igényeljenek? Na? Nekik ilyesmi nem szükséges.

Ők bőrszínre és bemondásra kapják. Úgy kapta ez a most letartóztatott gazember is, akiről felvételek bizonyítják, micsoda dolgokban vett részt. De jött, hazudott valamit a hülye nyugatiaknak, és kapott mindent, amit akart.

Pénzt, bankkártyát, ellátást, védelmet, figyelmet, aggódást, meleg kosztot. Csoda-e, hogy ezek komplett idiótának néznek bennünket? Nem csoda. Ugyanis komplett idióták vagyunk.

Tudta ezt Hasszán F. is. Ezért jött. Most pedig folyékonyan hazudozik tovább. „Analfabéta vagyok, nem lehetek terrorista, hiszen annak konspirálnia kell a neten!” „Görög ügynök vagyok, ne bántsatok, tegnap megtanultam írni-olvasni!” És holnap is mond majd valamit.
Hát nem mindegy, mit? Az elhülyült Nyugat úgy is hinni akar neki, mert máskülönben be kellene vallania önmagának, hogy elment a maradék esze is, és leginkább gyámság alá kéne helyezni.

Emlékeztek Ahmed H.-ra? Ott is megvoltak a felvételek, ahogy uszítja a csőcseléket, dobálja és megtámadja a magyar rendőröket. És? Jöttek a mi idiótáink, és elkezdték mondogatni, hogy az a szegény ember nem is csinált semmit, csak csitította a népet. Odaát Brüsszelben meg tüntettek érte. (Aztán most, hogy mehetne innen végre az anyja keservébe, mindenki félrenéz, és úgy tesz, mintha itt se lenne…)

Nem adok sok időt, hogy ezért a Hasszánért is kiáll majd valaki. Hogy ne bántsuk szegényt. Hiszen ő maga mondta el, hogy egy analfabéta görög ügynök. Ezért van a kivégzős képeken. Illetve nem is ő van rajta, hanem az ikertesója.

De szerencsére abban biztosak lehetünk, azt pontosan tudják, mi kik vagyunk, és hol, mit vásároltunk tegnap…

(Bayer Zsolt, magyarnemzet.hu)

 

Egy hozzászólás to “Bayer Zsolt: “A nyugati világ csak néz, orcáján, mint a hülyékén, csorog a nyál.””

 1. Janos Levai Says:

  Kedves Bayer Zsolt!
  Remek írás és mélyre ható, csak azt nem értem, hogy miért nem történik semmi ezzel kapcsolatosan?
  Vagy is értem, hatalmas a baj Brüsszelben! Amit tesznek az büntetendő mivel a terrort támogatják és a dollár szerepét is aláássák, amit, ha tudna Amerika akkor bizonyosan reagálnának!

  A névtelen és ellenőrizhetetlen bank kártyák több 10 ezres mennyiségben, amit az EU bocsájtott ki az egy hatalmas bűntény Brüsszel részéröl amennyiben ezt érdemben bizonyitani is lehet!
  Amerika a legkeményebb módon lép fel a dollár védelmében és a terrorizmus elleni harcban és amennyiben feljelentés történik ezzel kapcsolatban az EU-t is megbüntetik kemény pénzbírságra mi több hatalmas pert zúdítanak a nyakukban, ezért hallgatnak!
  Tessék kérem Amerikába utazni és bejelenteni az amerikai pénzügyi hatoságoknak és titkosszolgálatoknak és akkor történni fog valami nagyon érezhető dolog!
  Svédországot felelősségre vonták a SWE-bank hazug és álságos viselkedése miatt és azonnal intézkedtek a pénzmosások alapos gyanúja miatt hullottak a fejek…
  Tessék kérem ezt követni…
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/swedbank-misstanks-for-penningtvatt-detta-har-hant

  Janos Levai


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: