Megfordult a köpönyeg

 

VONA GÁBOR KIRAKNÁ A RASSZISTÁKAT A JOBBIKBÓL

 

vona_gabor_magyar_garda_adevarul

“Ha kiderülne, hogy zsidó vagyok, lemondanék” – (Vona Gábor, 2013)

Tévedésből tagja vagy szavazója a Jobbiknak az, aki arra számít, hogy faji, vallási vagy bármilyen más alapon különbséget tesz az emberek között – jelentette ki Vona Gábor. A párt elnöke azt üzente a cigányellenes vagy antiszemita jobbikosoknak, hogy keressenek maguknak új pártot.

Vona Gábor erről a parlamentben tartott sajtótájékoztatóján beszélt. A párt első embere vasárnap este után ismét hangsúlyozta, hogy a jobbikos Rig Lajos tapolcai győzelme történelmi jelentőségű. A Hír24 közölte, Vona Gábor azt mondta, hogy néppárti folyamatot akar végigvinni a Jobbikban. Mint fogalmazott, ennek során vállalja a felelősséget saját “vadhajtásaikért”, azokat “le fogja nyesni”.

 

Az antiszemita, illetve cigányellenes tagoknak és szavazóknak a pártelnök azt üzente: a Jobbiknak nincs és nem is lesz olyan programpontja, amely faji, vallási vagy bármilyen alapon különbséget tesz az emberek között. Mint mondta, ha valaki akár támogatóként, akár tagként erre számított volna, valószínűleg tévedésből van a Jobbikban. Nekik üzenve hozzátette: keressenek maguknak egy másik politikai pártot.

Forrás: Origo.hu

7 hozzászólás to “”

  1. Rácz Margit Says:

    Magyarországon nincs demokrácia, nincs köztársaság, nincs a magyaroknak törvény előtti képviselője, és nem is lehet. A magyarság rabszolga a saját országában. A magyarok nem szabadok! Az ország SEMMIS adásvételei szerződéssel elkelt, hisz nem volt sem eladó, sem kölcsönösen kialkudott vételár átadás, sőt magyar eladási szándék sem volt. 1990-től mindent a velünk együtt élő idegenek döntöttek el helyettünk, már csak a magyar lakosság van útban. A magyarok nyugdíját külföldre irányítják, olyanoknak, akik a nyugdíj alapba soha nem fizetettek be egy fillért sem. A magyar lakosság teljes kicserélése 1990 óta folyamatos..

  2. Rácz Margit Says:

    ÁRAMFOGYASZTÁSI SZÁMLÁJA volt a Mirelit Gyár bezárása, a mélyhűtők üzemeltetésének leállítása után? A korábbihoz képest mennyi? Magyaroknak nincs hozzáférésük a saját országukban semmihez. Az eset a román kézilabdás Cosma megölésével szinte egy időben történt. Rengeteg magyar fiatal eltűnt. A magyarság nem tudja sehol érvényesíteni a jogait. A magyarokat semmilyen hatóság nem védi. Az eseményekből megítélve kormánytól függetlenül, a cigányság csak eszköze a bűncselekményeknek. A kormány csökkentette Marian Cozma gyilkosainak büntetését is 2014. 03. 05. 09:06
    http://alfahir.hu/a_kormany_csokkentette_marian_cozma_gyilkosainak_bunteteset_is

  3. Rácz Margit Says:

    Az egészséges magyar újszülötteket megölik, akik gyűlölik a saját problémájuk miatt a magyarokat.
    http://kettosmerce.blog.hu/2017/05/03/elhallgatott_borzalom_embertelen_korulmenyek_a_godi_fogyatekos_otthonban

  4. Rácz Margit Says:

    Itt a cikk, amire hivatkoztam!
    http://www.borsonline.hu/aktualis/varatlan-fordulat-megoldodhat-az-ophelie-rejtely/42590
    Az sem normális, hogy a magyarok fizetéséből kötelezően levont egészségügyi járulék ellenére, a mai napig nem mernek befeküdni egy sérv műtéttel, vagy más sürgető betegséggel a kórházakba, mert ott bár mindenki magyarnak mondja magát, hisz magyar állampolgársága is, de egyetlen egy magyar orvost sem találnak. Sajnálatos, hogy a kórházakban elhunytak, a szülőotthonokban halva születettek statisztikája kórházara, azon belül orvosokra bontva nem nézhető meg sehol, mert magyarok tömegei vesznek el a kórházak útvesztőiben. Már 1992-ben sorozatosan történtek olyan esetek, amikor a magyar beteg testén fél nappal előbb megjelentkeztek a hullafoltok (mert a keringését leállították), boncolás helyén, nem voltak hajlandóak a hozzátartozónak megmutatni az elhunyt szülő holtestét, akiből talán még élve vették a belső szerveit, ezért nem mutatták meg Őt. A kórházi különös kegyetlenségek nem csak a magyar betegeket, de az újszülötteket is érintik.
    http://hvg.hu/itthon/20170422_nyomoznak_az_oroshazi_korhazban_meghalt_ujszulott_ugyeben
    A szervkereskedelem fontosabb, mint egy magyarként megszületett újszülött élete! A magyarokat állatszámban veszik, akik nem fordulhatnak a panaszukkal sehova, legfeljebb a bírósághoz, de ott sem ülnek magyarok.Minden talán meg sem jelenik a híradásban. Több napig hevert a holttest a koraszülött osztály mellett a kórházban, senki sem vette észre (vagy csak nem mertek szólni) http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/koraszulott-osztaly-mellett-hevert-napokig-a-holttest/dfcc23s
    De be sem kell feküdni a kórházba, mert az éj leple alatt bemennek olyan magyar családi házba, ahol pontosan tudják, hogy egyedül, vagy csak ketten laknak és kivégzik vagy mindét főt, vagy csak az egyiket, a másikat pedig emberölésért a legnagyobb fájdalmában bíróság elé állítják, miközben csak aludt és fogalma sincs arról, hogy mi történt. Semmi nem történne akkor sem, ha megtalálnák a tettest, mert ebben az országban ma már a magyarok közé beengedett szellemi fogyatékosoknak és az országgyűlési képviselőknek is mentelmi joguk van minden elkövetett bűncselekmény alól. A magyarokat idegenből hozott kettős állampolgárok leszavazzák, a magyar nemzeti ünnepet sem a falujukat talán soha el sem hagyott, olyan mérhetetlenül szegény magyarok Budapestre szállításával ünnepelik, hanem Lengyelországból és Erdélyből vendégségbe ideszállított zsidó származásúakkal, hisz itt Ők a magyarok, a magyart pedig cigányoknak nevezik, miközben Ők azok, akik egyáltalán nem téveszthetők össze a cigányokkal.
    Szóval a lakosság java kivándorolt és ha Tőlük függ, akkor a bolondok házába, a mentelmi joggal rendelkezők közé soha nem fognak visszatérni, így azok ölési szenvedélyből kiirtanak minden magyart, utána egymást is, Ilyen keveredett országban soha nem lesz normális élet, ahogy eddig sem volt. ide mindenki élősködni jár, nem adózik, majd felpakolja az ország pénzét és javait és tovább áll.

  5. Rácz Margit Says:

    „Miként korábban megírtuk: Ophélie 2008-ban cserediákként érkezett hazánkba az Erasmus programkeretében. Egy átmulatott éjszaka után gyalog ment hazafelé egy Dohány utcai szórakozóhelyről a Károly körúton, de a Lánchíd közelében hirtelen eltűnt a térfigyelő kamerák látóköréből. A lány holttestét több mint két hónappal később, a Csepel-sziget egyik zárt öblében találták meg. Hogy hogyan került oda a holtteste, arra a mai napig nincs magyarázat.”
    Csak kiegészítésként írom le, hogy az általam közegészségügyi –járványügyi szempontból éveken át ellenőrzött, rendszerváltás után megszűnt, de le nem bontott, sőt talán még ma is szigorúan körbezárt és örökkel ellenőrzött Mirelitgyár óriási hűtőkamráihoz vezető öbölben, amelynek legalább 2 méter magas rámpával határolt épületét (hogy a magas kocsikból egykor még az oda szállított mélyhűtésre váró zöldséget, gesztenyét, húsárút, stb. ne kelljen átpakolni), apróra zúzott építési törmelékkel talán azóta is vastagon takarják. Talán nem volt véletlen az sem, hogy valaki ezt az útvonalat adta meg. A franciák pedig csak a vizet ellenőrizték a szonárral, a holtest megtalálása után pedig már senki nem vizsgált semmit. Ráadásul akkor éppen a francia miniszterelnök is „magyar” volt. Nem az lett volna a normális, ha akkor a hatóságok ezek a környéken elkezdenek vizsgálódni? Hátborzongató esetnek tűnt azok számára, akiknek gyermeke volt már cserediák és minden érző szívű édesanyának. A szervkereskedelemben és a véreladásban mindig élen jártunk, hisz nagyon sok szervre váró országgá váltunk. A cikkből talán éppen ezért az is maradt ki, hogy akkoriban nagyon sok Budapestre barátokhoz felutazott, vagy itt élő magyar fiatal is tömegesen köddé vált. Pontot kellene tenni egyszer már minden disznóság végére és „tiszta lappal” kellene folytatni a magyarság közéletbe bevonásával az életét, mert ez a szabadság méreg! Ez nem demokrácia és nem is köztársaság! Ennél az állatok is különbek, ami itt történik velünk úgy, hogy szótlanul tűr mindenki! Az eddigi összes nem magyar gondolkodású, a pénzért és a hatalomért bármire képes pártokkal nem lesz kilábalás a bajok tömegéből! Megöl bennünket a harácsolás, a szervkereskedelem. A nők nem fognak értelmetlenül szülni azért, hogy a férfiak uralkodási és harácsolási mániáját beteljesítve, ölési szenvedélyből kiirtsák a lakosságot! Nem mondom, hogy a volt Mirelit Gyár felelős lenne bármiért, csupán azt, hogy a hatóságoknak kötelező lett volna azt a helyet alaposan átvizsgálni, a cégen belül is, hisz a hozzáértők azt állítják, hogy a vért semmivel nem lehet lemosni, Továbbá erre a helyre, ha a diáklány saját lábon, sem az öböl felől, sem a szárazföld felől nem juthatott be, akkor ledobta egy UFO, vagy mi történt?! De, ha mi , a Földön élő összes józan eszű ember nem tartunk össze, akkor nem érdemeljük meg, hogy Homo sapiensnek nevezzenek bennünket! Minden, ami a nagyvilágban emberek ellen történik, visszahat minden egyes ember életére! A világ szeretete össze kell hogy érjen és ki kell, hogy űzze az egoista, törtető, provokátor, hazudozó,, képmutató embereket közülünk! Demokrácia és szabadság csak akkor lehet ezen a gyűlölettel és kapzsisággal, cinizmussal megmérgezett bolygón!

  6. Rácz Margit Says:

    Abban az országban, ahol egy magyar képviselő, egy magyar orvos, vagy kereskedő, de lassan mr földműves sem lehet, inkább külföldről vándoroltatnak be helyettük valakit ott a különbek számára teljesen természetes, hogy csak Ők a magyarok, a többieket pedig (pl. a magyarokat) cigányoknak nevezik, nem csak otthon, de nyilvánosan is. Még azt is hozzáteszik, hogy a magyarok saját maguknak köszönhetik a sorsukat, mert nem tudnak összetartani, mert már fogalmuk sincs ki a magyar és ki nem. Igen ám, de ha mégis elindulnának egy választáson, akkor véletlenül arra jár egy osztrák autós, majd a kórházban ez történik.
    http://index.hu/belfold/2014/10/11/elgazoltak_varadi_andrast_az_alcsuti_juhaszt/
    Tömegével vásároltak magyar állampolgárságot (jó sok pénzért, amit nem a magyarok élveztek, kivitték külföldre). Ebben az országban minden idegen úr lett, a magyar pedig egy meg sem tűrt senki! Ez itt mindig így volt, és ma sincs másként. Nincs köztársaság, és nincs demokrácia, csak az idegeneknek! A magyar kis falvakban már 8 általános iskola sincs csak 4 osztály, ugyanannyi tanárral, csak most addig is a művészetekről kell tanulniuk ott, ahol nincs más, csak élővilág és földművelés, de már nem sokáig, mert minden földet elvesznek a magyartól., Még az 1 köbmétert is a temetőben, ha nem volt gyermeke, aki azt dót befizesse a zsidóságnak, akik nem fizetnek sírmegválást. Nem az a baj, hogy valaki zsidó, vagy magyar, hanem az, amikor a politika még egymást, a helyi zsidókat is elnyomja. Ott már valami nagyon nem normális! Vissza kell térnie Magyarországnak az álom és a mesevilágból a valóság, a realitás talajára! Olyan emberekké kell az egymást is kirekesztő, felfaló zsidóságnak, mint európa valamennyi országának művelt, józan eszű zsidósága! Az nem működik, hogy az uralkodó réteg és haveri köre mindenből többször vesz, ingyen szerez több diplomát, ingyen kap lakást, földet, cégeket, állami pénzt, bemegy a volt hivatalába, ha elfogy a magyarok 40 éves fizikai munka után is csak 50 000 Ft nyugdíjához képest sokkal magasabb nyugdíja és szól, hogy “Évike elfogyott a pénz, amit a múltkor kaptam, legyen szíves küldeni még 100 000-ret”. Mert itt minig, minden így működött és így is működik. Vannak a fizetős diákok, akik jó tanulók, de vizsgán csak 2-t kapnak, mert a tandíjmentesség mellé, az ösztöndíj csak azokat illeti, aki a vizsgán meg sem tud szólalni, egy kérdésre sem ismeri a választ, de 4-est kap és ösztöndíjat, és Ő az aki a tandíjmentességet is megkapta, mert az apuka, vagy az anyuka, vagy mindkettő valaki. A többi diák egy nagy senki, akivel 3. év végén közli a vizsgáztató tanár, hogy hiába felelt 4-re, keretszám hiánya miatt meg kell hogy buktassa, és ha véletlenül megsajnálja a hallgatót, akkor azt is hozzáteszi, hogy menjen le vidékre és ott keressen magának egy férőhelyet. Ezt soha senki nem fogja kiirtani a magyar társadalomból, mert a minden kori vezetőség mindent a magáénak érez! Akinek nincs kapcsolata, és mégis nagy nehezen átengedik, az sem fejezi be időben az egyetemet, mert állnia kell az ingyen 3 diplomát is szerzők költségeit.Az olcsó kollégiumi férőhelyeket is Ők kapják, De ez a probléma csak egy sok közül. Az, hogy a magyarok megélhetésére nem elég nyugdíj különbözetét 165 ezer Ft-ként külföldön élőknek (Ukránoknak, románoknak, stb) osztják szét, vagy 500 ezer Ft-tal megemelik valakinek a nyugdíját, abból a közös nyugdíjalapból, ahonnan a magyaroknak csak ennyi jut, az az osztogatók számára normális,, hisz egyértelmű, hogy nem is szeretnék, hogy a magyar nyugdíjas akár a holnapot megérje, akkor miért adnának részükre jobb nyugdíjat, mint ami éppen az éhezésből eredő gyógyszerére elég? Pont,, mint Afrikában, aki éhes és sovány, az kapjon gyógyszert, hisz beteg! De a kórházát mindenki, aki nem fontos senkinek, messze kerülje el, kivéve,m ha külföldi, mert a képmutatás még jól működik! Minden baj eredeti a normális racionális gondolkodás teljes hiánya, és a mérhetetlen kapzsiság, és úrhatnámság. A pénzek számolatlanul kivándorolnak, de ha százalékot kell számolni, vagy két számot össze kell adni, akkor sajnos még a tanároknál is (tisztelet a kivételnek) nagy baj van!


Hozzászólás