Nyilvános meghallgatást szervezett Strasbourgban a DK két EP-képviselője

Magyarország lejáratására készül a DK

Nyilvános meghallgatást szervezett Strasbourgban a DK két EP-képviselője

“A magyar baloldali politikusok semmit sem tanultak sorozatos választási kudarcaikból, és újra Strasbourgból kívánják lejáratni Magyarországot.” – írta közleményben a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja. Szerintük a Demokratikus Koalíció két EP-képviselője Magyarország lejáratásának céljából szervezte a hétfőre kitűzött közmeghallgatást Strasbourgban.

A képviselőcsoport úgy véli, hogy ezek a politikusok újságírók fenyegetése után akarnak a médiaszabadság élharcosai lenni.

 


“A magyar baloldali politikusok semmit sem tanultak sorozatos választási kudarcaikból, és újra Strasbourgból kívánják lejáratni Magyarországot. Gyurcsány Ferenc aktivistái ismét a magyar sajtószabadságért izgulnak, miközben továbbra is egy delegációban ülnek azzal a Szanyi Tiborral, aki a magyar újságírókat lepatkányozta, majd perrel fenyegette, ha továbbra is foglalkozni kívánnak a Gój Motorosok brüsszeli meghívásával” – fogalmaz a közlemény, amelyet azzal kapcsolatban adtak ki, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a DK két EP-képviselője nyilvános meghallgatást szervezett az Európai Parlament épületében a magyarországi médiahelyzetről és sajtószabadságról.

Forrás: MTI

 

Hozzászólás