Vona Gábor véleménye Orbán Viktorról

„A magyar jobboldal természetes vezetője Orbán Viktor. Véget kell vetni azoknak a sértődött próbálkozásoknak, amelyek poszt-orbáni jövőt vizionálnak. Minden mellette szól. Nincs alternatívája, óriási és biztos a tömegtámogatottsága, a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik, a képességei egyedülállóak. De nem pusztán azért ő a jobboldal vezetője, mert nincs jelenleg nála alkalmasabb, hanem azért is, mert rendelkezik azzal az innovatív potenciállal, amellyel a Fideszben rajta kívül senki sem. Ezt az elmúlt húsz évben bizonyította. A megújuláshoz nem csupán szimata van, de – és ez az igazán fontos – kellő akarata és ereje is, hogy azt véghez vigye.”
(Vona Gábor, Magyar Nemzet, 2006)

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

4 hozzászólás to “Vona Gábor véleménye Orbán Viktorról”

  1. shayne sherman Says:

    Really superb info can be found on weblog.

  2. Gerard Fladung Says:

    Excellent write up, bookmarked your blog with interest to read more information!

  3. Rory Metz Says:

    Thank you for getting the time to put in writing about this matter. I seriously enjoy it. I’ll publish a link of this publish in my website.

  4. Antwan Chiu Says:

    Exciting write-up and one particular which should really be a great deal more widely identified about in my see. Your degree of detail is superior and also the clarity of writing is great. I’ve bookmarked it to suit your needs to ensure others are going to be able to find out what you must say.


Hozzászólás