A köztünk élő pszichopaták I.

Ha korábban azt a megállapítást tettük, hogy a járvány lecsengése után nem új világrendet fogunk építeni (sem kommunizmust, sem verandán pipázó konzervativizmust nem fogunk bevezetni), hanem a régit igyekszünk helyreállítani, akkor azt most ki kell egészítenünk annyival, hogy a köztünk élő pszichopatákból legalább a válság végre előhozta valódi jellemüket, már tudjuk, mit akarnak. Erre nem árt emlékezni majd békeidőben is! Sorozatunk első részét olvashatják.

Itt van nekünk rögtön a Momentum és Európa üdvöskéje, Donáth Annácska, akivel kapcsolatban – mióta csak üstökösként felbukkant az égbolton – nem tudjuk megoldani azt az egyenletet, hogy ha valaki nem úgy néz ki, mint egy rakás szar, de úgy viselkedik, mint egy rakás szar, akkor az micsoda. E nehéz feladvány megoldásában ő maga sietett most segítségünkre a Facebookon (ahova is kiírta végtelen bölcsességében, hogy Gulyás Gergelynek azonnal le kellene mondania), és nyilvánvalóvá tette, hogy nemcsak egy rakás szar, hanem egy belföldi terroristának is tekinthető pszichopata.

Mert épelméjű ember nem járvány idején akar kormányt buktatni! Előtte akar, utána akar, de közben nem! Ez nem egyrésztek és másrésztek kérdése, hanem így van.

Szóval ez a pszichopata vázra húzott tündéri külső azért mondatná le Gulyás Gergelyt, mert tényeket ismertetett. A valóság ugyanis, amit Annácskán és a hozzá hasonló pszichopatákon kívül eddig mindenki képes volt felfogni, hogy a koronavírus kizárólag csak az idős emberekre és a valamilyen betegség miatt gyenge immunrendszerű polgártársainkra veszélyes. Ez nem morális kérdés, még kevésbé politikai. Ez van. (Hagyjuk most a ritka kivételeket, mert a kivételek alapján a korosztályunkra a tűzhányó is hasonlóan veszélyes.) Szóval ezt nevezik ténynek, de nincs semmi baj a tényekkel, amennyiben valaki nemcsak emberszabású, hanem ember is. Ugyanis azért állítottuk le az országot és azért próbálunk meg az ajánlásoknak megfelelően viselkedni, mert Annácskákkal és a pszichopatákkal ellentétben mi az időseket és a gyengéket szeretnénk megóvni. Akkor is megóvjuk őket, ha tudjuk, ez a vírus ránk nem veszélyes.

És igen, kedves pszichopaták, adott esetben a saját jólétünk árán is.

Persze vannak, akik ezt tagadják, vagy szeretnék bemesélni másoknak (funkcionáló pszichopaták estében maguknak is, hogy valami indokot keressenek a Taigetosz látványos elutasításához), hogy ez nem így van. Nekik itt egy statisztika, nézegessék csak! És csak nézegessék és nézegessék, de ne szólaljanak meg!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: