Karácsonyék megsértődtek, nem nyilatkoznak a Hír TV-nek

Karácsony Gergely megsértődött. A főpolgármester Facebookon jelentette be, hogy nem hajlandóak nyilatkozni a  Hír TV-nek, amíg a csatorna nem kér bocsánatot, a szerinte “neonácikat mosdató” kijelentése miatt. Valószínűleg ez egy újabb ürügy arra, hogy megfutamodjanak a kemény kérdésektől, és hogy elmondhassák a Hír TV akadályozza az ellenzéki vélemények kommunikálását. 

Amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért, addig sem én, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír TV-nek, és nem is teszünk eleget semmilyen meghívásuknak. Erről ma levélben értesítettem Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját.

– írja a sértődött főpolgármester.

Karácsonyt az érintette érzékenyen (a klímaváltozáson kívül), hogy a Hír TV egy korábbi riportjában megemlékezőknek titulálta a kitörés napján résztvevőket. Nehéz kitalálni, hogy ebben a riportban mit találtak Karácsonyék „neonácikat mosdatónak”, és mi hisztériájuk tárgya, de inkább arra kérjük olvasóinkat, hogy győződjenek meg róla személyesen. A riport ezen a linken megtekinthető.

Forrás: Facebook; Fotó: Horváth Péter Gyula/PS

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: