Gyurcsányné ismét feljelentette Magyarországot az Európai Bizottságnál

 

Megint az Európai Bizottságnál kopogtat Magyarország hivatalos lejáratója és feljelentője, Gyurcsányné. Legújabb hisztériáját a Népszava elnevezésű kommunista propagandaújságból balliberális propagandaportállá átlényegült brigád kamuhírére építette fel, iszerint a kormány nem akar uniós forrásokat biztosítani az ellenzéki vezetésű településeknek, de különösen Budapestnek. 

Gyurcsányné a Facebook-on jelentette be, hogy ismét valami kamuhírre hivatkozva feljelenti Magyarországot Ursula von der Leyennél, az Európai Bizottság vezetőjénél. Dobrev Klárát természetesen az érdekli, képes lesz -e Brüsszel elegendő pénzt fizetni, hogy minden balliberális képviselőnek, azok rokonainak, a rokonok barátainak és a barátok teniszpartnereinek jusson belőle, akaiket csak Karácsony Gergely a szárnyai alá tud közülük kanalazni. A nyilvánvaló lenyúláshoz persze elegendő forrás is kell, amit úgy próbálnak kizsarolni a kormányból, hogy Brüsszelben elhintik, Orbán Viktor “cinikus bosszúpolitikára készül Budapesttel és számos, ma már ellenzéki vezetésű magyar nagyvárossal szemben”.

Ha Orbán Viktor politikai alapon akar pénzt osztani, akkor tegye ezt a fizetésével, ne a minden európai magyar polgárnak egyformán járó fejlesztési pénzekkel! Lesz uniós pénz Budapestnek és minden ellenzéki városnak. El fogjuk érni!

-írja Gyurcsányné. Ahogy Brüsszelt ismerjük, a bolgár titkosszolgálat budapesti fészkében felcserepedő milliárdos-, és mozgalmárnőnek mindent el is fognak hinni.

Forrás: facebook.com; vezetőkép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: