Magyarázkodik és fenyegetőzik Gréczy Zsolt

Zaklatási botrány Gyurcsányéknál

Újabb pornográf felvételeket juttatott el a gyurcsányista Gréczy Zsoltot zaklatással vádoló ismeretlen nő több szerkesztőséghez, a politikus meztelenül készítette a fényképeket magáról, az áldozat szerint ezzel udvarolt neki évekkel ezelőtt.

Magyarázkodik és fenyegetőzik Gréczy Zsolt

Gréczy Zsolt
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A fideszes L. Simon László szerint Gréczynek tisztáznia kellene az ügyet. „Azt nagyon-nagy problémának élem meg, hogy Gréczy képviselőtársam a parlament kulturális bizottságában is és a plenáris ülésén is mindig valami megkérdőjelezhetetlen, erkölcsi pozícióból osztja ki a kormányzópártokat, hihetetlen vehemen­ciával” – jegyezte meg.

A DK szóvivője, Barkóczi Balázs úgy reagált, egy képviselőnek is lehet magánélete, de kiállt párttársa mellett Gyurcsány Ferenc is. Gréczy pedig tegnap délután a Klubrádióban beszélt a botrányról, azt fejtegetve, hogy „nem zaklató, hanem az áldozat”. Kitért arra is, soha életében nem zaklatott senkit, ám „mai szemmel már nem csinálnám meg ezt a képet”. Magyarázata szerint rengeteg ember küld egymásnak sok-sokféle üzenetet, felfokozott indulattal, vággyal, ami megteremthet egy olyan helyzetet, ami utólag káros. Korábban a Mi Hazánk parlamenti szakértője jelezte, hogy zaklatta őt, de mások is panaszkodtak Gréczy kéretlen közeledésére.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: