A Facebook cenzori hivatala likvidálni akarja a PS-t, csak mert lehoztuk Gréczy kitakart, perverz fotóit

 

Már meg sem lepődünk a Facebook nevezetű, egyre nyíltabban politizáló közmű legújabb aljasságán: az oldalunk törlésével fenyegetőznek Gréczy Zsolt „szexuális kizsákmányolása” miatt. Az indoklásuk meghökkentőbb, mint maga a politikus, úgy szeretnének „biztonságos környezet biztosítani a Facebookon”, hogy a Gréczy Zsolt által készített és küldözgetett képeket megfelelően kitakart változatban is eltüntetik, letiltják, a politikus üzelmeiről beszámoló médiumokat pedig száműzik.

Sokszor felmerült már a vád, hogy a Facebook nem éppen az a semleges felület, ami csak arra szolgál, hogy összekössön embereket, hanem egy, a politikába egyre nyíltabban beavatkozó, a politikai versenyt tudatosan torzító informális hatalmi ág. A jobboldalinak, konzervatívnak minősített újságok hangerejét lecsavarják, az újságírókat és közszereplőket letiltanak (számtalan kollégánk fiókját már indoklás és büntetési idő nélkül passziválják), de ha ez nem lenne elég, akkor időről időre le is törölnek oldalakat, hogy még véletlenül se találkozhasson senki nem haladó vagy kommunista nézetekkel. Ezt nevezik a Facebbok Dublinból és Berlinből cenzúrázgató bajnokai biztonságos helynek.

AMIKOR VÉRGŐZÖS KOMMUNISTA CENZOR TALÁLKOZIK A BIGOTT KOMMUNISTA HÁZMESTERREL

Csak hallomások vannak, bizonyítékok nem állnak rendelkezésünkre, de a hallomásainkat nemrégiben a baloldallal szerelmi viszonyt folytató jobbikos ismerőseink is megerősítették. A Demokratikus Koalíció nevezetű gyurcsányista kisegyház kiépített egy hálózatot/csapatot, amelyik képes tömeges feljelentéses csapásokat mérni a pártközpont által megjelölt célpontokra. A tömeges feljelentések persze csak akkor érnek célt, ha másodfokon, már nem algoritmusok, hanem emberi erőforrások bevetésével ellenőrzik a tömeges feljelentéseik jogosságát, és – mily váratlan fordulat – Dublinban és Berlinben a hazai álcivil szervezetek, vagyis a Soros György által finanszírozott NGO-k által kitanított és érzékenyített, ideológiailag már megfelelően képzett munkatársak szinte kivétel nélkül ráütik mindenre a gyűlöletbeszéd pecsétjét, ami minimálisan, csak olyan Eszenyi Enikősen kilóg a haladás világképéből.

Eddig ez a normál üzem része, megszoktuk, hamar megtanultunk (újra) a sorok között írni, mint a kommunizmusban, ezért bővítették a repertoárt, már erőszakért és szexuális kizsákmányolásért is képesek feljelenteni minket. Most éppen Gyurcsány jobbkeze, Gréczy Zsolt miatt izzottak a távíróállomások és szorgoskodtak a jelentgetőbrigádok, és természetesen sikerrel jártak. Dublinban és Berlinben a megfelelő elvtárs ellenjegyezte az ítéletet, bizony az, hogy beszámolunk arról, hogy egy közismert politikus képeket küldözget a faszáról nőknek, az szexuális kizsákmányolás. Még egyszer: a Facebook cenzori hivatala szerint a PestiSrácok.hu szexuálisan kizsákmányolta Gréczy Zsoltot. Azt a fura, mutogatós bácsit a parlamentből.

Mint az a második képen látható, a PestiSrácok.hu négy darab bűncselekményt követett el, ezért valószínűleg törölni fogják a majd 100 ezer követővel rendelkező oldalunkat. A négy bűncselekmény igazából kettő volt, de duplázták valamilyen, csak általuk ismert okból. A tegnapi és a tegnapelőtti, Gréczy Zsoltról szóló cikkeinkről van szó, és arról a képről, amit ő készített saját magáról, csak mi kitakartuk az értéktelenebb részeket, hogy kedves olvasóink ne hányják le a monitort hirtelen felindulásból. Ám hogy ez miért szexuális kihasználás, arra csak az tudja a választ, aki a kommunista erkölcsben hisz – mi nem.

(Nyitókép: 2354.sz. “Dózsa György” facebook csapat)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: