Netes kivégzés jár a klímahiszti kritizálóinak? – Kroó Zita és Palányi Nóra a Polbeat mai vendége (élő 19 órakor!)

Miközben Karácsony Gergely szerint is klímavészhelyzet van, Greta Thunberg világkörüli turnéja pedig továbbra is dübörög, aközben már Magyarországon is virtuális, netes kivégzés jár azoknak, akik a nagy klímahisztit kritizálják. Így járt Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő is, aki Facebook-oldalán azt merészelte írni, hogy Greta Thunberg és a mögötte álló “bábművészek” új lemezt tettek fel, immár a kommunizmusért küzdenek, a felmelegedés jegyében pedig szakad a hó. Hoppál Péter oldalán a szólásszabadság jegyében azonnal megjelentek azok a kommentelők, akik a “lógni fogsz” típusú üzenetekkel is védik a klímát és támadják a kritikusokat. Ezen jelenséget, a fiatalok újfajta politizálását, és az új szavazók politikai megszólításának módját és lehetőségeit is kibeszéljük a ma esti PS-Polbeatben, amelyben Kroó Zita, az Origo újságírója és Palányi Nóra országgyűlési szakértő lesz Szarvas Szilveszter és Dezse Balázs vendége. Kérdések és válaszok este a Polbeatben! Várjuk tisztelt olvasóinkat a megszokott időpontban, este hét órától a helyszínre, azaz az R56 Sörözőbe, illetve ide, a képernyő elé!

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből (Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél).

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATJA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak!

PESTISRÁCOK.HU produkció

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: