Greta a környezetvédelemtől eljutott a kommunista forradalom meghirdetéséig

Greta Thunberg beismerte, hogy nem a klímaváltozást akarja megállítani, inkább politizálna – írja a 888.hu. Greta legutóbbi propagandairatában ugyanis már arról ír, nem a klímaválság elleni küzdelem a legfontosabb, hanem egy új harc, a fennálló elnyomó rendszer ellen.

A portál arról ír, Greta Thunberg iskolai mozgalmának egy éves évfordulójára két másik aktivistakislánnyal együtt közzétett egy kiáltványt a Soros Györgyhöz köthető Project Syndicate véleményblogra „Why We Strike Again” címmel. A cikkben beszámolnak az elmúlt évben véghezvitt aktivista tevékenységükről. Greta ugyanakkor arról is ír, csak üres ígéreteket kapott, ezért új harcot hirdet. Ennek mibenlétéről könnyen képet alkothatunk annak fényében, hogy Greta szülei közismert szélsőbaloldali aktivisták. Mint fogalmaz, nem a klímaváltozást kell megakadályozni, hanem a rendszert lerombolni, ami létrehozza azt. Úgy véli, a klímaválság nem a környezetről szól, hiszen mindez az emberi jogoknak, az igazságnak és a politikai akaratnak a válságából adódik.

Ezt a válságot az elnyomók gyarmatosító, rasszista és patriarchális rendszerei teremtették és táplálják. Le kell bontanunk mindet!

-fogalmaz.

Forrás: 888.hu; fotó: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: