Ripost: Egy másik budapesti színházból már korábban kitiltották Gothárt

HÍR TV

2019. november 28., csütörtök 09:05

 

Nem a Katona József volt az első színház, amelyik úgy döntött, viselkedése miatt megválik Gothár Pétertől – tudta meg a Ripost. A lap információi szerint, korábban egy másik színház igazgatója is eltávolította a rendezőt, mert fellázadt a rendező ellen a társulat. Az ott dolgozó színészek arra kérték a vezetőséget: Gothár soha többé ne rendezzen náluk. Közben az Átrium továbbra is játssza Gothár darabját, decemberben pedig a szintén abúzussal megbukott Kerényi Miklós Gábor rendezésében kerül bemutatásra az Átriumban a Gyilkos Ballada.

Gy Németh: Nem foglalkozik a Katonát ért milliós kárral a Városháza

Nem foglalkozik a Katona József Színházban történt zaklatási botránnyal és annak következményeivel a humán és kulturális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes. Mivel levették a műsorról a szexuális zaklatás miatt elbocsátott Gothár Péter előadásait, az elmaradt bevételek miatt akár több milliós kár is érheti a Katonát. Gy Németh Erzsébet szerint a teátrumot fenntartó Városházának nem kell foglalkoznia az okozott hiánnyal és kártérítést sem követelnek Gothártól az elmaradt előadásokért.

Fidesz: Ne támogassa a kerület az Átriumot, amíg a Gothár darabot játsszák

Ne támogassa a II. kerület az Átriumot addig, amíg a szexuális zaklató Gothár darabját le nem veszik a repertoárról- reagált a Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője arra a hírre, miszerint nem veszi le Gothár Péter darabját az Átrium januári műsoráról, mert a szexuális zaklatás nem a színházban történt. Gór Csaba az Origonak úgy fogalmazott: elfogadhatatlannak tarja, hogy Őrsi Gergely szocialista polgármester több százmillió forinttal kívánja támogatni adófizetői pénzből azt az Átrium Színházat, ahol továbbra sem vették le a programok közül a szexuális zaklatási botrányba keveredett Gothár Péter által rendezett darabot

További kapcsolódó cikkeink:

Halász János: Elérkezett az ideje, hogy személyi következményei legyenek a Gothár-ügynek!

Hír TV

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: