Korózs: fel fogjuk lázítani a népet a Fidesz ellen!

 

Kikelt magából az MSZP-s Korózs Lajos, aki az ATV stúdiójában mutatta be, milyen szellemi magasságokban járnak a szocialisták. A politikus jól láthatóan nem csupán indulatkezelési problémákkal küzd, de a valóság megélése is komoly gondot jelenthet számára. Az ATV Reggeli Start című műsorában nyújtott produkciójából viszont kiderült, hogy eltökélt szándékuk, hogy fellázítsák a népet és elzavarják a Fidesz-kormányt. 
Korózs Lajost nagyon megviselhette az a parlamenti vitanap, amikor az országgyűlési törvény módosítását tárgyalta a T. Ház, pénteken reggel ugyanis az ATV-n nem csupán fura dolgokat mondott, hanem meglehetősen zaklatottnak is tűnt. Nehezen kezelte azt is, hogy a műsorvezető kérdéseket tett fel neki, véleménye szerint ez “nem méltó az ATV-hez”. A szocialista politikus azt is közölte, hogy “fel fogják lázítani a népet”, mert szerinte ez az ellenzék dolgaőket egyébként nem lehet elhallgattatni és az sem érdekli, ha elveszik egy havi vagy akár egy évi fizetését, mert ezen is csak nevetni tud. Megtudhattuk azt is, hogy az ellenzék nyert a választásokon, “ezer évig pedig a jobboldalé volt a Gellért-hegy, amit most elveszítettek”. Amúgy pedig az ellenzék dolga a lázítás, a nép fel fog lázadni a Fidesz ellen, azért, mert
fel fogjuk lázítani őket.
Kérdésre válaszolva (“Mivel fogják fellázítani? Mondjon egy példát”) pedig azt mondta, hogy “mindennel”.
Kocsis Mátét sem kímélte a láthatóan felpaprikázott szocialista politikus, véleménye szerint ugyanis a Fidesz frakcióvezetője “pancser a parlamenti munkában”. Úgy fogalmazott:
Azt hiszi, hogy el tud tántorítani, mert elveszi egy havi fizetésemet? Én nevetek rajta. És ha egy évit elveszi? Nem érdekel.
Hozzátette:
ezek a gazemberek suttyomban akarták letárgyalni a túlóratörvényt is”
A kormánypárti politikusokat egyszerűen gazemberként emlegető Korózs azonban nem állt meg a közszereplők sértegetésénél, a televíziós ámokfutásban a gyermekvédelmi intézményekről is markáns véleményt fogalmazott meg:
A gyerekvédelmi intézetben kínozzák a gyerekeket
A műsorvezető kérdéseit is sértésként értelmező MSZP-s képviselő felejthetetlen alakítását itt nézhetik meg. 

Fotó: youtube.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: