Szél Bernadett minden percet sajnál, amit Kunhalmi Ágnesre pazarolt

Szél Bernadett, az LMP volt társelnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő a DK-t és az MSZP-t hibáztatja a 2018-as választási vereségért egy kiszivárgott felvételen.

Szél Bernadett minden percet sajnál, amit Kunhalmi Ágnesre pazarolt

Szél Bernadett jelenleg független országgyűlési képviselő
Fotó: MH/Purger Tamás

A felvétel, amelyet a Mandiner hozott nyilvánosságra, tavaly, a parlamenti választásokat követően készült, amikor az LMP egy belsős fórumon kielemezte a választási vereség tanulságait.

Szél Bernadett a videóban többek között azt is kifejti, hogy a DK nem akart kormányváltást 2018-ban, valamint tudatosan fúrták meg az LMP-t a polgári körzetekben.

„Minden percet sajnálok, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam – jelentette ki Szél, hozzátéve, hogy az MSZP-s politikus most is megüzente nekik, hogy hol a helyük a világban. – Bement a televízióba tegnap is, vagy ma reggel, vagy tököm tudja mikor, és elmondta, hogy a rossz eredményért az LMP, a Kétfarkúak és a DK a felelősek, csak ők helikopterek”.

A legerősebb vádak még csak ezek után hangzanak el. Szél szerint igazából nem együttműködni akartak baloldalon, hanem „az LMP vérét akarták”. Kiemeli, hogy a klasszikus polgári körzetekben hiba volt DK-s jelölteket indítani. Felteszi a kérdést: „Milyen stratégia volt az, mi döntött akkor a baloldalon belül, amikor ezekben a polgári körzetekben Bauer Tamást, Niedermüller Pétert, meg ilyen figurákat indítottak?”

A választ meg is adja: az MSZP és a DK leosztotta egymás között a kerületeket. Egy MSZP-s jelölt információira hivatkozva elmondja, hogy a DK megmondta Molnár Gyulának, hogy az ő (Szél Bernadett) körzetét kérik, mert ezzel akarják az LMP-t – ahogy a videóban fogalmaz – „nyüzgetni” a visszalépésekre.

https://www.youtube.com/embed/rpc6N1sX8zg"”>

 

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSAINK

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: