Hadházy érdemi vitát követel, de egy kérdésre sem képes egyenesen válaszolni (PS-videó)

Miközben zajlott a házszabály-törvény már csak néhány képviselő által vívott, újra és újra ugyanazt ismételgető vitája, megjelent egy ritka vendég. Na, nem az ülésteremben, az azért ritka túlzás lett volna; csak az Országház épületében. Így lencsevégre kaphattuk a sajtóterembe bevánszorgó Hadházy Ákost, aki szokásához híven a korrupcióról jött prédikációt tartani, és szokásához híven nem adott érdemi válaszokat a kérdésekre.

Kihasználtuk az alkalmat, és megkérdeztük a parlamentben ritkán megforduló honatyát arról, hogy a házszabály-törvény módosítása valójában nem szűkíti a képviselők jogköreit, nem minősít kihágásnak a jelenleginél több magatartásformát, és semmi olyat nem szankcionál, amit eddig ne szankcionált volna.

Mindössze arról van szó, hogy a szankcióknak ezentúl lesz értelmük is, mert akkora büntetéseket helyeznek kilátásba, aminek már van visszatartó ereje. Élményszámba ment, ahogy a képviselő feketeöves mellébeszélőként, az érdemi válaszadást megkerülve azon panaszkodott, hogy nincs érdemi vita a parlamentben. Nézze meg videónkban a bágyadt tekintetű korrupcióvadász reakcióját!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: