Itt a szupertitkos ellenzéki taktika: ha nem lófaszoznak és randalíroznak a Parlamentben, győzhetnek 2022-ben!

Az ellenzéki pártok nem akarnak több üléstermi rendbontást, mert azt akarják sugallni a választók felé: alkalmasak a kormányzásra – ígéri legújabb bennfenteskedő propagandacikkében a lófaszozó, sípoló, doboló ellenzéki képviselők nevében a Népszava. Az agitprop műhely úgy tudja, titkos egyeztetések folynak az ellenzék körében, hogy be kellene tömni az elzabadult nyelvágyúkat, és így akár 60-70 egyéni képviselői helyet is nyerhetnek 2022-ben.

Mint a Népszava tudni véli, a Gyurcsány és Gyurcsányé Párt, az MSZP, a Párbeszéd, a Liberálisok és az identitását régen elvesztett Jobbik képviselői rendszeresen tartanak közös szeánszokat, hogy összehangolják a parlamenti hőbörgés koreográfiáját, vagy ahogy ők mondják, stratégiáját. Ennek azonban most vége. A Népszavának ugyanis most azt kellett most megírnia, hogy a Hadházy Ákos pártnélküli provokátor arcpirító parlamenti lófaszozása miatt megszigorított országgyűlési törvény módosítása miatt pénteken összeült ellenzéki Mókus-örs megállapoította, többé nem csinálhatnak cirkuszt az Országgyűlésből, de ez nem is baj. Mint ugyanis a propagandacikk sugallja,

a Jobbik, a Párbeszéd, a Liberálisok, a DK és az MSZP is azon az állásponton volt, hogy „nem kellenek a radikális akciók” az ülésteremben, és kivonulni sem kell a törvényhozásból, mert ez már nem szolgálná a „kormányképes ellenzék” képét a választók felé.

Ráadásul a kényszerfrigytől a nyelvescsókig eljutó DK és Jobbik közösen javasolta, hogy botrányokozás helyett inkább “alternatív parlamentet” állítsanak fel. A Népszava persze hozzáteszi, akadtak a haditanácson olyan “független képviselők”, akik radikálisabb eszközöket is bevetnének, azzal érvelve, a Fidesz tart a parlamenti akció ellenzéki sikerétől. Hogy kik lehetnek ezek a független képviselők, persze nem tudhatjuk, de lehet, hogy felkerül az oroszok mellé az ellenzéki spájz legfelső polcára a politikai eredményét a lófaszozásban kiteljesítő Hadházy; vagy a gyanúsan férfiasodó Szél Bernadett. Hogy ne legyen kétségünk afelől, valóban rendszeresen dugja össze buksiját a szörnykoalíció, a Népszava azt is kikotyogja, hogy a pénteki után már rögtön hétfőn is volt újabb egyeztetés, mégpedig arról, mennyire is szabad elfogadniuk a kulturált viselkedési törvény új korlátozásait.

Hozzá kell tenni, hogy némi zavar lehet az erőben, mert mint tegnap láthatták, Jakab Péter a Jobbik vágybeli örökös elnöke a tőle megszokott kisnyilas stílusban ordítozott Orbán Viktorral. Márpedig a titkos pánellenzéki tanács előrejelzése szerint pont az ilyenek miatt nem fognak nyerni 2022-ben…

Forrás: Népszava.hu; vezető kép: MTI, videó: László Petra/PestiSrácok.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: