Fletóék nem loptak!

Fletó tisztakezű volt, RENDSZERESEN BÉRMÁLKOZOTT, táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot keresett (máig nem találja, ill. senki sem találja…), százakat lépett, közben hazudott reggel-délben-este.
Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe. Történelmi beszédeket mondott a Múzeum Kertben március 15-én, miközben mesterlövészek vigyázták, faggatta Nagy Imrét, „mondd Imre te mit tennél?”.


Modern volt, nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva országot”. És ebbe majd bele pusztult!…
Kitagadta a határon túlikat és így „megvédte” az országot 25 millió romántól!… Ennek következtében ugrott a „pannon puma” és vele az államadóság 52 %-ról 84 %-ra, a deficit 2,8-ról néha 5, néha 6, választáskor 8-9 százalékra, a munkanélküliség 12 százalékra.


Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok, a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak.


Ragyogó elképzelések voltak az egészségügyben heveny kórház bezárásokkal, vizitdíjjal, botrányos inzultusokig fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600 milliárd Ft kivonásával.


Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák sanyargatásával, a követelményrendszer relativizálásával, a szülő – gyerek – pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPM programokkal, a több milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó egyetemekkel és képzésekkel!!!
Csődbe vitték a HAJDÚBÉT-et, a Kecskeméti és a Győri Baromfi feldolgozót ahol tudatosan nem fizették ki a beszállítókat, tönkre téve őket, egyeseket öngyilkosságba hajszolva.


Így fosztották ki a Megyeri híd építőit és a Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot a 4-es Metró beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV tartozása.


Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb., stb., stb…
Az országot tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta. Ők és a főnök, az elnök Erdei úr döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot, a devizahitel rabságában a lakosságot.


Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, a MÁV Cargot, a MOL-t, a repülőteret, a MALÉV-et, az energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat…


Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF-es gigahitel és az EU lélegeztető gépén.
Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: