Troll: A liberálisokat minden zavarja, ami magyar, ami nemzeti

Szarvas Szilveszter szerint az ellenzéket minden zavarja, ami magyar, ami szimbolikus, és ami nemzeti.

Az, hogy nemzeti stadionja legyen az országnak, ezt ők nem tudják összerakni. Azt, hogy ami a megnyitón történik, hogy ezt milyen keretek között tették és mennyire méltó volt a magyar futball hagyományokhoz és a magyar történelemhez is. Ezt sem tudják hova tenni. Ez zavarja őket és csak áskálódni és gyűlölködni tudnak ilyen esetben.

Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa a következőképpen reagált:

Gyűlölik azt, ami magyar, valóban így van. A Puskás Ferenc Stadion az száz százalékig magyar. Magyarok tervezték, magyarok kivitelezték, magyar munkások dolgoztak. Ennyi (..) Látjuk, hogy az Olimpiával mit csináltak. Mit csinálnak a tervezett atlétika világbajnoksággal? Ugyanazt! Rombolni, na, ők ezt tudják, míg a kormány az épít. Sajnos ez a helyzet és azt se felejtsük el, hogy sportberuházások azért nagyon sokáig nem voltak ebben az országban 2010 előtt.” (…) Persze húzzák a szájukat és a rombolás a lételemük, hát ezek a liberálisok.

Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője mindehhez hozzáfűzte:

Én pont azt látom, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Ilyen kötelező jelleggel leírták ezeket, amiket le lehet írni. Holnap is el fogjuk olvasni, hogy Orbán Viktor mit csinált, mit mondott, hogy nézett ki a lelátón, ki ült ott mellette. (…) De egy óra alatt fogytak el a jegyek, vagy mennyi idő alatt? Pillanatok alatt elkapkodták az emberek a hatvanötezer jegyet és ez egy ünnep valójában. Attól, mert az azonnali-n, a 444-en meg az ATV- n össze-vissza gyalázkodnak, a hétköznapi ember örül annak, hogy van egy új stadion, egy méltó, impozáns stadion és meg is töltötték az emberek. Ezzel nem tudnak mit kezdeni.

 

Teljes műsor:

Hír TV

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: