Novák Előd: a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost

 

Forisek Ádám

2019.10.18. 13:25

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa a Vasárnapnak adott interjújában értékelte az önkormányzati választások eredményeit.

 

A lapnak a politikus elmondta, hogy pártja most országosan 4% körüli támogatottsággal bír. Tizenkét megyében tudtak listán állítani, és többségében 5% feletti eredményt ért el a Mi Hazánk Mozgalom. A szavazással kapcsolatban Novák Előd megjegyezte: láthatóan egy protestszavazás történt a jelenlegi kormányzattal szemben, annak ellenére, hogy elmondása szerint az önkormányzatokról kellett volna szólnia a választásnak.

Vasárnap arról is kérdezte a politikust, hogy mi várható a balliberális vezetés alatt Budapesten, Novák Előd szerint a „kizsigerelés és a korrupció csúcsra járatása.”

Meggyőződésünk szerint folytatni fogják azt a lopássorozatot, amit Zuglóban is láthattunk a parkolási maffia keretében, vagy más intézményesült politikusbűnözés formájában. Félek, hogy a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost. Mindenképpen nagy feladat vár ránk, hogy a politikusbűnözésnek hadat üzenjünk.

 Novák Előd továbbá hozzátette: furcsa kijelentésnek tartja azt Karácsony Gergelytől, hogy szimbolikus ügyekkel nem akar foglalkozni, hiszen a balliberális politikus korábban megígérte, ő fogja megnyitni a homoszexuális felvonulást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: