KANADA – Justin Trudeau, a liberálisok üdvöskéje a saját kardjába dőlt, ráadásul a legjobbkor

Sümeghi Lóránt

2019.09.20. 12:00

Mr. Progresszív, a vicces zoknis, laza és liberális miniszterelnök, Justin Trudeau úgy tűnik, hogy pontosan annak a vulgárliberalizmusnak és kultúrmarxizmusnak lesz az áldozata, amelyet ő maga testesített meg.

Mivel egy hónappal a kanadai választások előtt járunk, jobbkor nem is derülhetett volna ki a tolerancia és a píszíkultúra koronázatlan királyáról az, hogy valójában egy büdös nagy rasszista – legalábbis a Trudeau által képviselt értékrend szerint. Emlékezetes, tegnap bejárta a világsajtót az a hír, miszerint évtizedekkel ezelőtti fényképeken Justin Trudeau hol arabnak, hol pedig szimplán négernek öltözve, barnára mázolt arccal pózol fényképeken, egészen pontosan három darabon.

Fotó: Twitter

Trudeau hiába tartott rögtönzött sajtótájékoztatót az esettel kapcsolatban, a válságkommunikációja botrányosra sikeredett. Ugyanis a sűrű elnézések közepette arra próbált apellálni, hogy ezek a fényképek egyetemi közegben készültek, és megbánta, hogy ilyen maskarát vett fel. A helyzet csupán az, hogy Trudeau nem egyetemista volt az egyik ilyen fényképen, hanem egyetemi tanár, ráadásul 29 éves.

Tehát az az érvelés, miszerint ő csak egy tudatlan egyetemista volt, aki a közösség nyomására mázolta az arcát barnára, nem állja meg a helyét. Ráadásul 29 évesen az embernek általában már van egyfajta értékrendje, ami a társadalmi kérdéseket illeti. Nem beszélve arról, hogy Trudeau nem egy 75 éves bácsi, aki valamikor a ’60-as években mérlegelés nélkül részt vett egy-egy ilyen buliban, hanem mindez 2001-ben volt.

Mr. Progresszív értékrendje szerint, aki közel harmincévesen, az ezredforduló után is gond nélkül barnára mázolja az arcát, az egy büdös nagy rasszista. Ugyanakkor egy hónappal a kanadai választások előtt Trudeau valahogy még mindig nem mondott le sem a miniszterelnöki, sem pedig a pártelnöki tisztségéről.

Na, hát így működik a liberális kettős mérce, nemcsak itthon, hanem külföldön is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: