Tarlós: Gergő, te bejöttél velem a ringbe, én ki foglak téged ütni

“A saját közösségemmel a viták több energiát vettek el az elmúlt kilenc évben, mint az ellenzékkel, mert az ellenzék gyenge volt, Karácsonnyal az élen. A Fideszben mindenki tudja ezt, csak Karácsony hazudja az ellenkezőjét” – nyilatkozta Tarlós István az ATV-nek adott, csütörtökön megjelenő interjújában, amelyből részleteket közölt a portál. ELmondta, Karácsony Gergely tavasszal kereste meg őt, és azt kérte, ne legyen kemény a kampány.

Az ATV.hu-nak adott interjújában Tarlós István arról beszél, bár kemény vitái voltak és lesznek is Orbán Viktorral, ugyanakkor a családmodell, európai keresztény kultúra- és szokásjogok, nemzetállam kérdésében egyetértés van közöttük. A Tordai Bencével szemben lefolytatott megafonos “letámadás” kapcsán elmondta, szerinte Tordai a demokrácia szélsőértéke, egy kiképzett provokátor.

Mit művel mindig a Parlamentben, a köztársasági elnökkel, a miniszterelnökkel, vagy Gulyás Gergellyel? Ezt az embert az ország erről ismeri

-hangsúlyozta. Tarlós István tavasszal, Karácsony Gergely korábban felkereste őt. Úgy fogalmazott,

ő könyörgött, hogy ne legyen kemény a kampány. Ehhez képest egyfolytában gyalázkodik… Ő jelentkezett be, nem én hívtam. Azt kérte, hogy ne legyen durva a kampány, és azt kérdezte tőlem, hogy szerintem hogy fog a Fidesz viselkedni és hogy fogok én. Én azt válaszoltam – ha letagadja, akkor egy gazember – hogy nézd, Gergő, te bejöttél velem a ringbe, én ki foglak téged ütni. Te választottad, hogy bejössz, nem én kértelek. Egyet tudok megígérni, hogy nem fogok övön alul ütni.

Mint Tarlós István megjegyezte, Karácsony egyfolytában övön alul ütöget, úgy vélte nem kemény, “de totálisan inkorrekt a kampány az első pillanattól fogva”. A főpolgármester arról is beszélt, szerinte Karácsony retteg Puzsértól Róberttől, ezért nem akar vele vitatkozni. Sőt, úgy vélte, Karácsony egyáltalán nem is akar vitázni, ezért mond mindig más feltételt. Tarlós István elmondta, olyan vitát tud elképzelni, hogy egymásnak tesznek fel kérdéseket.

A teljes interjú csütörtökön jelenik meg az ATV.hu-n.

Forrás: atv.hu; vezetőkép: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: