Ezért szolgáltak rá az ellenzéki jelöltek a „bohóctriumvirátus” jelzőre

triumvirat.jpg

 

Forisek Ádám

2019.09.13. 15:35

Igazából hosszan nem kell indokolni, mert megteszik ezt ők maguk.

A bohóctriumvirátus jelző, hiába kéri ki magának azt az ellenzéki oldal, mégiscsak találó. Mert hát miből is áll a repertoár?

Adott ugye Berki Krisztián, akinek komolyságáról már az is sokat elárul, hogy egy szál alsógatyában tudatta, hogy megszerezte a megfelelő mennyiségű aláírást a főpolgármester-jelöltséghez. Hogy mit tenne Budapestért, arról szinte semmit nem tudni azon kívül, hogy ingyenessé tenné a budapesti közlekedést, valamint kedvezményesebbé tenné a parkolást.

Ott van aztán Puzsér Róbert hivatásos üvöltöző, akivel kapcsolatban az egyetlen emlékezetes jellemvonás, hogy hangosan rikácsol a tér minden irányába. Legutóbb például valamilyen oknál fogva úgy döntött, a buzitémát húzza elő ismét, és ráerőszakolja azt a Csíki Sörre – öt percig legalább megdicsérhette magát mérhetetlenül intellektuális humorérzéke miatt. Más kérdés, hogy ez a választáson mit fog neki eredményezni.

Végezetül pedig ott van Karácsony Gergely. Róla már eddig is lehetett sejteni, hogy Zuglóban semmi érdemlegeset nem tudott véghez vinni (önmagában ez minden józan ésszel megáldott embernek azt súgja, hogy alkalmatlan), de azért csak rá tudott kontrázni azzal, hogy egy kampányt sem sikerült törvénysértés nélkül levezényelnie. Persze lehet mismásolni, de attól még az ajánlóíveken szereplő személyek adatainak rögzítése törvénytelen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: