Dobrev Klára: “Én leszek Magyarország első női miniszterelnöke”

Image default

Terjedelmes interjút közölt a 444.hu Dobrev Klárával, a DK EP-listavezetőjével, aki a lapnak elárulta, tavaly, az országgyűlési választások napján döntött úgy, hogy egyet előrelép, és beszáll a nagypolitikába.

Gyurcsány Ferenc felesége elmondta, a DK 2011-es megalapítása óta is aktívan részt vett a politikában. Jártam az országot, interjúzott, kampányolt, fórumokat tartott, csak hivatalos pozíciót nem vállalt a pártban. A végső lökést a 2018-as választási eredményt adta meg számára.

„Ami most történik a Fidesz és az Európai Parlament illetve a Néppárt között, választóvonalat mutat: Magyarország vagy végleg pária lesz Európában, és Orbán Viktor magával ránt bennünket, vagy meg tudjuk mutatni Európának, hogy ez az ország nem egyenlő a Fidesszel.”

– fogalmazott Dobrev Klára. Az európai parlamenti választások kapcsán megjegyezte, nem férje miatt lett listavezető, hanem annak ellenére.

„Mindig is úgy éreztem, hogy az én politikai aktivitásom elegendő. […] Csak közben tönkretették a hazámat. Már nem maradt ok kényeskedni. Be kellett állni küzdeni.”

– mondta. Kálmán Olga kapcsán szólt arról, büszke, hogy az ő és a DK jó szereplése győzte meg a tévést a főpolgármesterjelöltségről.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: