Belebetegedtek Orbánba

2019. július 12. 15:23

SZALAY KÁROLY
Demokrata

Július 2-án, Bolgár György délutáni műsorában durva szavakat fröcsögtek, egyszerűen elmekórtani esetnek minősítették Orbán Viktort.

„Minden héten elhatározom: befejezem a Szókimondót. Elmúltam kilencven. Fél lábam a hamvasztókemencében, kifutok az időmből. Pedig még négy könyvet szeretnék megírni, ennyinek a vázlata van készen. De mégsem hagyhatom szó nélkül azt a tomboló eszementséget, amibe mindennap beleütközök. Például július 2-án, Bolgár György délutáni műsorában durva szavakat fröcsögtek, egyszerűen elmekórtani esetnek minősítették Orbán Viktort, amitől még Eörsi Mátyás és Bolgár is hápogott.

Rászlalomozok az ATV-re. Gréczy Zsolt komolykodik benne. Arról, hogy mindenáron meg kell szabadulni Orbántól. Akinek puszta lététől is haldokolnak. Egyetlen remény élteti csak őket: Brüsszelben bíznak, kívülről, idegen országból megdöntik, eltüntetik majd Orbánt, hatalmával együtt! Azt is elismerték, hogy ezt a belső politikai munkát az ellenzéki pártoknak vagy a civil szervezeteknek kellene elvégezniük, de hát erre nem futja erejükből, mert Orbán mögött áll az ország lakosságának túlnyomó többsége. (Zárójelben kérdezem: ha ez így van, mi a bajuk a hazai demokrá­ciával?)”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: