Újabb “köteles beszédet” gyártanának Gyurcsányék – Bicskanyitogatóan hazudik Kövér Lászlóról a DK

A Demokratikus Koalíció brigádvezetője, Gyurcsány Ferenc hiába buktatta le magát – ráadásul büszkén – Debreczeni József 2006-ben megjelent könyvében, hogy személyesen ő a felelős a “köteles beszéd” néven elhíresült Kövér László elleni lejáratókampányért, és hiába ismerte el, hogy “Kövér nem akar akasztani”, ez úgy tűnik nem sarkallta a szektapártot arra, hogy abbahagyja a hazudozást. 2019-ben Róna Sándor, szóvivő simán megengedi magának, hogy azzal vádolja a házelnököt, hogy halállal fenyegeti az ellenzéki választókat…

Azt már elöljáróban is érdemes megjegyezni, hogy Gyurcsányné Dobrev Klára összes sajtótájékoztatóján, miután a DK ismeretlen/ismerős üdvöskéje felmondta kampányszövegét, a kellemetlen kérdésekre mindig a sajtószóvivő reagál, ahogyan ez történt éppen hétfőn is. Rónai Sándor most is kellő magabiztossággal felelgetett az balliberális média alákérdzéseinek, sűrűn alkalmazva Kövér Lászlóval szemben a „köteles beszéd” vádját, amiről már régóta tudható, hogy ócska politikai blöff, és amit még Gyurcsány Ferenc is bevallott. Az európai magyarok hazugság-cunamia ettől függetlenül dübörög tovább.

GYURCSÁNY BÜSZKÉN VALLOTTA BE, HOGY HAZUDOTT KÖVÉRRŐL

Talán még mindig nem eléggé közismert, hogy Gyurcsány Ferenc korábban büszkén buktatta le önmagát Debreczeni József: Az Új miniszterelnökcímű könyvében, ahol részletesen elmeséli, hogyan forgatták ki szánd szándékkal Kövét László szavait, amelyekből később a „köteles beszéd” néven elhíresült balliberális médiahack keletkezett, valami olyan kétbites üzenettel, hogy Kövér felakasztatná a baloldali szavazókat. A bukott miniszterelnök így emlékezik meg dicső, és hozzá méltó ötletéről:

mi csináltuk meg a köteles akciót is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az – egy kis rossz szándékkal – ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, és mi összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó meg a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.

RÓNAI SÁNDOR TOVÁBBHALADT A GYURCSÁNYI ÚTON

A DK láthatóan azóta is annyira büszke vezérének lejárató-kampányára, hogy még 2019-ben is elő mer hozakodni ezzel a nyilvánvaló hazugsággal. Dobrev Klára hétfői sajtótájékoztatóján, – ahol egyebek mellett a nagyérdemű közönség arról is értesülhetett, hogy a DK-s EP-jelölt egy szuszra, 36 óra alatt keresi fel a kampányhajrában hazánk összes megyéjét – Rónai ismét bevetette a DK nagy Csubakka-trükkjét. A szóvivő véleményét ugyanis kikérték arról is, hogy a Kövér László házelnök melegekre tett kijelentései miatt tartott múlt heti tüntetésen néhány demonstráló trágár feliratú molinót tartott fel. Rónai Sándornak – miután előzetesen közölte, hogy ez a DK stílusától nagyon távol áll – rögtön az jutott eszébe, hogy

az az ember nem méltó a közéleti méltóságra, aki kötéllel fenyegeti a vele egyet nem értők szavazókat illetve választók sokaságát titulálja másodrendűnek.

A szándékos lejáratás és hazudozás eszerint viszont nem áll távol a Dk stílusától. Hogy ebben biztosak lehessünk, a DK-s sajtószóvivő még egy lapáttal rádobott. Amikor ugyanis azzal szembesítették volna, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, 2006-ban, még miniszterelnökként, az öszödi beszédként elhíresült hangfelvételen trágár szavakat használt, úgy reagált,

aki trágár kifejezéseket használ, az azokkal még nem vonja kétségbe mások emberi jogait és nem fenyeget halállal választókat.

Az hétfőn mindenesetre kiderült, a DK a hazugság és a lejáratás kommunikációját biztos magával viszi az Európai Parlamentbe.

Forrás: PestiSrácok.hu; vezetőkép: MTI

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: