Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

2019. március 22. 16:15

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett – erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az EU-nak gyökeresen meg kell változnia, mert az elmúlt 5 évben egy olyan kudarcos vezetése volt az uniónak, amely nem tudta megakadályozni a Brexitet, azaz a britek kilépését az unióból, valamint nem volt képes, illetve nem is akarta megakadályozni azt sem, hogy több millió illegális migráns rohanja le az Európai Uniót.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Deutsch Tamás szerint a Fidesz tagságával kapcsolatban a napokban lefolytatott néppárti eljárás a bolsevik pártok politikai módszereit idézte.

Az Európai Néppárt a számunkra legfontosabb kérdésben, a migráció ügyében képviselt álláspontunkra reagálva egy régebben csak a bolsevik pártokra jellemző erőszakos, durva adminisztratív büntetőintézkedést akart meglépni. Ez egyértelműen azt fejezte ki, hogy ha valakinek más a véleménye, mint a mainstream, kanonizált álláspont, akkor azzal ők egyáltalán nem akarnak leülni egyeztetni. A máskor oly sokat hangoztatott vita és a demokratikus értékek helyett felháborodtak azon, hogy valaki bátorkodott más véleményen lenni a bevándorlás kérdésében, mint ők, és így azonnal elkezdtek kizárási javaslatot írni”

– mondta a műsorfelvételen a fideszes politikus, aki ugyanakkor beszélt arról is, hogy a nehezményezett eljárás ellenére a Fidesz azért maradt bent az Európai Néppárt (EPP) pártcsaládjában, mivel világos elképzelése van az EU jövőjével összefüggésben, amit a Néppárton belül képviselni akar.

Deutsch Tamás úgy véli, hogy Brüsszel és Nyugat-Európa politikai elitjének a belterjes globalista gondolkodása miatt a mostani EP-választás során komolyan kell venni azt a veszélyt, hogy az Európai Unióban teret nyerhetnek a birodalmi törekvések. Ugyanis az unió jelenlegi vezetői és sok tagállami politikus is olyan utópisztikus elképzeléseket dédelget, amelyek egy “Európai Egyesült Államok” létrehozását kísérlik meg.

A jelenlegi helyzetben egyedül Közép-Európa politikai, értelmiségi és médiaelitje képes az EU jelenlegi problémáit a valóságnak megfelelően leírni és a megfelelő megoldási javaslatokat kidolgozni”

– vélte Deutsch Tamás, hangsúlyozva, hogy a Fidesz egy olyan erős és szuverén nemzetállamokra épülő Európai Uniót javasol, amelyben nincs kötelező migránsbetelepítés. Utópista, birodalmi globalista törekvések helyett az erős nemzetekre épülő unióra lenne szükség.

A nyugat-európai politikusok jelentős része baloldali és liberális ideológiák fogságában él, aminek következtében elképesztően életszerűtlen és ostoba, utópisztikus nézeteket vallanak. Sértő a birodalmi törekvések képviselői részéről a nemzetekre épülő európai gondolat képviselőinek a nacionalizmussal való megvádolása”

– tette hozzá az EP-képviselő.

Deutsch Tamás szólt arról is, hogy méltatlannak tartja azt, ahogy a balliberális média és politikusok a bevándorlással kapcsolatos összes magyar kritikát összeesküvés-elméletnek minősítenek. A képviselő emellett elfogadhatatlannak és teljes képtelenségnek tartja, hogy a ballibek szerint mindenki antiszemita, aki bírálni merészeli a nyíltan politikai befolyásszerzésre törekvő Soros György amerikai milliárdos tevékenységét.

A teljes, közel egyórás beszélgetés a vasárnap este 19 óra 10 perckor kezdődő A nyolcas című műsorban nézhető meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: