Orbán Viktor: nem zárható ki az Európai Unió felbomlása: Brüsszel elnyomása egy visszafelé elsülő karmapisztoly lehet

A nyugat és a civilizációk nagy háborújából könnyen lehet, hogy a mi több mint ezer éves népünk fog jól kijönni… Legalábbis egyre inkább afelé tartanak bizonyos politika és civilizációs, nem utolsó sorban demográfiai folyamatok, amik a Nyugat végét jelzik előre.

A turul népének pedig óriási lehetőséget adhat az, hogy a nyugati civilizáció válságban van, saját hibája okán. Kizsigerelték a keletet és a közel-keleti régiókat, most pedig a karmapisztoly elsült feléjük…

Image result for Orbán Viktor: nem zárható ki az Európai Unió felbomlása: Brüsszel elnyomása egy visszafelé elsülő karmapisztoly lehet

Az egykor legyalult nemzetek az elveszett harmadik világ hódíthatja meg az egész Európai Uniót…

A magyar népnek régi hagyományai vannak a “korlátozott szuverenitással” szembeni ellenállásban és a magyarok “vég nélküli germán és szláv tengerben” való feloldódása helyett “inkább az Unió széttagolódásának van veszélye”

– jelezte Orbán Viktor miniszterelnök abban a beszélgetésben, amelyet Philippe de Villiers francia politikus és esszéista a minap megjelent könyvében ismertetett.

Az MTI-n és a kormany.hu-n megjelent összefoglaló leírás szerint Orbán úgy fogalmazott a francia szerző könyvéhez adott interjú során:

ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt.

Philippe de Villiers, aki a nyolcvanas években a Chirac-kormány kulturális államtitkára volt, majd európai parlamenti képviselő, később pedig a szuverenista Mozgalom Franciaországért párt alapítója és köztársasági elnökjelöltje, a héten publikálta

“Meghúztam a hazugság szálát, és minden jött vele” című kötetét, melynek egyik fejezetében tavaly decemberi budapesti látogatásáról, és a magyar kormányfővel készített interjújáról ír.

Jelen van egy Európát két részre osztó vonal veszélye, ahol az egyik rész iszlamizálódik, a másik pedig nem akar iszlamizálódni.

“Ha békén hagynak bennünket, és nem kényszerítenek ránk iszlamizációt, akkor Európa tovább tudna élni, mint a szabad nemzetek klubja.

De ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt…

Az a vád, hogy nem vagyunk teljesen európaiak, számunkra egy durva vicc. Egy fél évszázad szovjet megszállás és kommunista elnyomás után, amikor visszaszereztük szabadságunkat, amikor a Nyugat kitárta felénk a karjait, mi azt hittük, hogy visszatértünk saját magunkhoz. Hiszen Magyarország Európához tartozik ezer éve.

Mi Európa vagyunk. Mi mindig európaiak maradtunk, akkor is, amikor Jaltában eladtak, vagy amikor 1956-ban cserbenhagytak bennünket.

A szovjetek távozása után azt hittük, visszaszerezhetjük helyünket Európában, a szabad nemzeteknek ebben a családjában, ami a keresztény kultúrán, a nemzeti öntudaton és az emberi méltóság alappillérein nyugszik.

Még a legborzalmasabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy huszonkilenc évvel azután, hogy a láncra vert nemzetek felszabadultak és az európai kontinens újra egyesült, Európa újra birodalomépítő célkitűzéseknek lesz kitéve, amelyek már nem kívülről, hanem saját belsejéből fakadnak…

Forrás

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: