Putyinnal öletné meg Orbán Viktort “Erzsike”, a salgótarjáni MSZP bizottsági tagja

A kommunisták sosem ódzkodtak az ellenfeleik eltüntetésétől, számukra a politika mindig összefonódott a másképp gondolkodók leradírozásával. Ez a vágy és attitűd természetesen napjainkban is fellelhető, hiszen a PestiSrácok.hu megtudta, hogy a salgótarjáni MSZP egyik harcos külső bizottsági tagja, Holczer Lászlóné alig várja, hogy fizikailag megsemmisítsék Orbán Viktort, és ennek egy Facebook csoportban jelét is adta. Az aktív MSZP párttag azt a kívánságát osztotta meg társaival nyilvánosan, hogy most már Orbán következzen a sorban, akit Putyin likvidál majd. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezt a felháborító tartalmat követi-e majd elhatárolódás az erre igen érzékeny szocialistáktól és vajon visszahívják-e a bizottságból és a közéletben maradhat-e Holczer.

 

A szocialista és balliberális oldal gyűlölete nap mint nap nő, hiszen az áhított konc közelébe sem juthatnak, elvakult tobzódásukat pedig egyre kevésbé tudják magukban tartani. A salgótarjáni MSZP megnyerő mosolyú párttagja, Holczer Erzsike ezt egyszerűen így írta ki magából egy Facebook csoportban:

 

A békés és új, igazságos világrendet építő szocialisták egyik salgótarjáni üdvöskéje tehát így üzen a nagyvilágnak és ahogy látjuk, termékeny talajra hullott a mag, hiszen a sima lájkok mellé egyesek szívecskével nyilvánították ki egyetértésüket Erzsikével. Teljesen egyértelmű, hogy egy MSZP párttagnak így kell megnyilvánulnia, Tóth Bertalan talán még ki is tünteti a vérmes amazont, bár a mézesmázos szocialista szólamokkal ez a megnyilvánulás aligha mutat párhuzamot.Az állandóan diktatúrát kiáltó szocialisták csak saját negédes vágyukat vetítik ki, de az ő kommunista diktatúrájukból, a körmök letépéséből, vesék leveréséből és gyilkosságokból viszont a magyar társadalom valódi, több évtizedes leckét kapott, most pedig láthatjuk, hogy milyen jövőre számíthatunk, ha a hozzájuk hasonlók kaparintják meg a kormányrudat.

Érdekes mozzanat, hogy Salgótarjánban nemrégiben egy fideszes képviselőt hívtak vissza a népjóléti bizottságból, aki egy mindenki által csak a “fekete ruhás nővérként” emlegetett ápoló öngyilkossági kísérletére azt reagálta, hogy “kár, hogy túlélte”. A szociálisan érzékeny MSZP nyilvánvalóan egyből ráugrott a témára, és követelte a képviselő visszahívását, amit a Fidesz természetesen függetlenül a szocialisták hőbörgésétől meg is tett. Vajon most is végighullámzik a felháborodás zaja az MSZP soraiban és Holczer Lászlónét is ilyen gyorsan fogják elítélni a jó ízlés megsértése miatt és maguktól visszahívják a képviselőt?

Egy biztos, a szocialisták egyre türelmetlenebbek és az álságos mosolyok álcája mögött ott a gyilkos indulat, a fogukat időnként kimutatják tehetetlen dühükben, ahogy most Erzsike is megtette. Várjuk tehát az elhatárolódást, kizárást, visszahívást, ahogy egy normális európai demokratikus párttól elvárható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: