A bölcs Gyurcsányné Bukarestbe vágyik, hiszen itthon minden romokban hever

Azt tudjuk, hogy Gyurcsány mindenhez is ért, ezt országlása idején bizonyította, hiszen kilőtt szemek és államcsőd követte a hazug nagyúr lépteit. De a magyar népnek kevés az ő bölcsessége, a szemek felnyitásához szükség van Gyurcsány Ferencnére is, hiszen Dobrev Klára a sok gürcölés során összekuporgatott pénzből felépített megszerzett villájukból hasonlóan tökéletesen látja a világ alakulását, mint a férje. Ma például azt jelentette ki egy sajtótájékoztatón, hogy a románok jobban élnek, mint mi, magasabb az egy főre jutó GDP, sőt azt is megtudhattuk, hogy a magyar munkaerő már Romániába vándorol ki hazánkból. Kíváncsi vagyok, hogy Gyurcsányné és tehetséges férje nem gondolkodott-e még ezen a lehetőségen, hiszen ha Bukarestben is van még mit tönkretenni, a sikeres házaspár megpróbálkozhatna ezzel a nemes feladattal is.

Gyurcsányné, a DK EP-listavezetője tömeges magyar kivándorlásról fantáziált a sajtótájékoztatón és megemlítette azt is, hogy a magyarok már Romániába is menekülnek a nyugat-európai célpontok mellett, hiszen annyival jobb ott az élet, szerinte Bukarest ma már jobb hely Budapestnél. Ez a megállapítás talán akkor sem volt érvényes, amikor a kedves férje intézkedett Magyarországon, most azonban csak annyit mondhatunk nekik, hogy a puding próbája az evés, Feri adja ki a parancsot otthon, hogy “csináljuk meg” és költözzenek ki felmérni a terepet a magyar hazafiaknak.

Érdekes, hogy a kommunisták mindig a népre hivatkoznak, azonban pont őket, a saját társadalmukat nem kérdezik meg sosem, hogy vajon ők mit gondolnak a világ alakulásáról. Gyurcsányékkal szemben azonban már túl vagyunk a véleménynyilvánításon, hiszen a szemkilövető regnálását követően roppant meg végleg az MSZP és a baloldal, sallangmentes munkát végeztek.Nincs is értelme szembeállítani az azóta eltelt időt az ő nyolc évükkel, ez többször megtörtént már, minden ember a saját bőrén érzi a változást. Ha azonban az emberek véleményére kíváncsi Gyurcsányné Dobrev Klára, akkor nézze meg, hogy a pártjukat hányan támogatják és a jelenlegi magyar kormány munkájával mennyien elégedettek. Be lehet csapni a választókat, de az emberek azt mindig megérzik, ha rosszul megy ország szekere és ki is nyilvánítják véleményüket, ők ezt igazán tudhatnák. Úgy látszik a kommunisták semmiből sem tanulnak, továbbra is teljesen hülyének nézik a társadalmat.

Gyurcsányék számára a családpolitika is csupán Ferencet, Klárát és gyermekeiket jelenti, illetve fél napig egy migránsról is gondoskodtak a jól eltalált népszerűségnövelés érdekében, aki azóta gondolom már nem lakik velük a szemlőhegyi villában. De nézzük a demagógiagyár kéményének újabb pöfékelését, Gyurcsányné ugyanis ezt nyilatkozta:

A DK azért az európai egyesült államokért küzd, ami képes európai minimálbért biztosítani a polgárainak. Nem megengedhető, hogy a magyaroknak el kelljen vándorolni annak érdekében, hogy európai életet élhessenek.

Sajnos negyven év kommunizmus pusztítását nagyon nehéz egy-két év alatt rendbe hozni, azonban érdemes lenne megnézniük azokat az adatokat, hogy mennyien mentek ki külföldre a gyurcsányi érában és mennyien ma, valamint ha jól emlékszünk, akkor Klára asszony férje, Gyurcsány Ferenc mondta az ominózust mondatot, hogy “ha nem tetszik, el lehet menni Magyarországról”.

Erdélyre most már felnéz a Gyurcsány házaspár, elég nagy baj, hogy 2004-ben, a kettős állampolgárságról szóló népszavazás során nem ebben a kontextusban jutott eszükbe a régió, akkor még 23 millió bevándorló romántól féltek,elegánsan uszítva az erdélyi magyarok ellen az anyaországiakat. Sajnos odáig süllyedt a mai Magyarország helyzete, hogy Gyurcsányné már álmodozva tekint a mostanában többször is etalonnak tekintett Romániára, ahol egyébként nemrég megkongatták a vészharangot, hogy kiürül az ország. A tények azonban sosem zavarták a Gyurcsány családot:

a magyar dolgozók kevesebbet tudnak vásárolni a bérükért, mint a román munkavállalók. Ennek következménye, hogy a magyar munkaerő már nemcsak Nyugat-Európába vándorol ki, hanem Romániába is. A Demokratikus Koalíció szerint az úgynevezett európai egyesült államok létrehozása képes lenne megállítani a tömeges magyarországi kivándorlást.

Gyurcsányék ebben is megmaradtak következetes kommunistának, hiszen nekik mindig szükségük van arra, hogy külföldről megmondják, hogy mit kell tenni és meg is védjék őket a nép haragjától. Erre tökéletes volt a Szovjetunió, akik életben tartották a társadalmi bázis nélküli szocializmust és hihetetlenül jó lenne az Európai Egyesült Államok hagymázas világa is, ahol a terveket itthon csak végre kellene hajtani a koncért cserébe. Lehetőség lenne újra kiárusítani az országot, dolgozni természetesen nekik továbbra sem kellene, be lehetne végre engedni a csökönyös magyarok nyakára a bevándorlókat, és minden úgy menne, mint a régi szép időkben. Egyelőre azonban ehhez még van szava az itt élő embereknek is, akik nem kérnek sem Gyurcsány Ferencből, sem a feleségéből. Bukarest pedig állítólag igen szép márciusban, érdemes lenne meglátogatni és felmérni a Kánaánt.

Forrás: MTI, foter.ro ; Fotó: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: