Gyurcsányék átadnák az irányítást Brüsszelnek

„Ha Brüsszel dönthetne a migránsok betelepítéséről, az adókról, a rezsiről, a családtámogatásokról nem sok jó várna a magyarokra”

MH – 2019.03.01.

A Fidesz Dobrev Klára (DK) nyilatkozatára reagált: Gyurcsány-pártja az európai baloldallal együtt a Soros-terv mentén halad

Gyurcsány-pártja az európai baloldallal együtt a Soros-terv mentén halad: migránsokkal teli Európai Egyesült Államokat akar, amelyért lemondanának a nemzeti szuverenitásról, és átadnák az irányítást Brüsszelnek a bevándorláspolitikában és minden másban is -olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Ha Brüsszel dönthetne a migránsok betelepítéséről, az adókról, a rezsiről, a családtámogatásokról nem sok jó várna a magyarokra -mondta a nagyobbik kormánypárt.

„Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit védik, nem pedig Brüsszelt és a Soros-hálózatot képviselik.”

Fidesz: Aki szereti a hazáját, az nem migránsokkal akarja betelepíteni 
Aki szereti a hazáját, az nem migránsokkal akarja betelepíteni, mint a szocialisták -reagált a Fidesz Ujhelyi István nyilatkozatára, amiben úgy fogalmazott az MSZP-s politikus: „Aki szereti a hazáját, az Európai Uniót támogatja”.

Az MSZP bevándorláspárti képviselői az Európai Parlamentben minden egyes brüsszeli tervet megszavaztak, többek között a kötelező kvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek támogatásának növelését és a migrációt elutasító országok megbüntetését is -olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében. A bevándorláspártiak tönkreteszik Európát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: