Szájer: A kommunista Sargentini még a Gólya, gólya, gilicéért is feljelentette

Cropped landscape

2018-09-1508:55
A Sargentini-jelentés szerint politikailag inkorrekt az óvodákban a hazafias nevelés, és felháborító, ha olyan dal hangozhat el, amiben török gyerek okozta sebeket magyar gyerek gyógyít – idézte fel a Judith Sargentini jelentésének abszurditását Szájer József fideszes politikus. Az Európai Néppárt egyik alelnöke a HírTV-nek adott interjúban hozzátette, régóta a bögyében van a jelentésírogató kommunista nő.
Szájer József úgy fogalmazott, „régóta a bögyömben volt ez a kommunista hölgy”. Hozzátette, napjainkban a valódi kommunisták “fedésben”, északi zöldek és egyéb hasonló álnevek alatt takargatják valódi érzelmeiket.
Ez az álszentség, az ebből eredő felsőbbrendű kioktatás és arrogáns politizálási stílus adja a politikai és ideológiai hátterét a Sargentini-jelentést készítő erőknek.
Szájer József szerint a jelen helyzet azonban más, hisz mindez fokozott figyelmet kapott

-fejtette ki, hozzátéve, „teleszájjal kiáltanak jogállamot, és mégis csalásra volt így is szükségük az akaratuk átviteléhez”. A korábban szövetséges osztrák vezetés döntései kapcsán a néppárti politikus megemlítette, személyesen beszélgetett Sebastian Kurtz kancellárral. Hozzátette, két egymást követő megbeszélésen, melyek közt alig egy hét különbség volt, az osztrák kancellár egy magyarokat védelmező álláspontról az őket elítélő döntésre váltott. Ennek oka Szájer József szerint, hogy Berlinből leszóltak Bécsbe.

A magyar ellenzéki képviselők viselkedésére Szájer József szerint Hegedűs hadnagy példáját hozta az Egri Csillagokból. Úgy fogalmazott,

akik ugyanis egy ilyen helyzetben képesek a saját hazájuk ellen szavazni, egyértelműen hazaárulást követnek el, hisz az országuk alapvető érdekeivel szemben más országok politikai és hatalmi előnyeit segítik elő.

Szájer József mérsékelten optimista a jövőt nézve. Mint fogalmazott, most zsebeltünk be egy nagy zakót, de ez a vita nem csak Magyarországon ébreszti fel az embereket. Szerinte ugyanakkor Orbán Viktor népszerű, mert világosan fogalmaz, érthető és egyenes. Sokak szerint személyében van egy ember, aki felelősséggel és bátorsággal képes szembe menni mindenkivel. A „rögtönítélő bíróságosdi nem Európa”, ez a hozzáállás lerombolja Európát.

Sargentini magát ünnepeli egy meg sem született döntés miatt. Telesikítozza a sajtót, amely sajtóban azonban nem szólalhat meg a másik hang, mert arra azonnal ráugranak
– fogalmazott Szájer József. Emlékeztetett, minden erőfeszítés ellenére is 14 szavazat hiányzott a döntés teljes legitimitásához, mellyel szemben, ha még megengedő is a magyar kormány, akkor sem történik igazából semmi. A Sargentini-jelentés abszurditását egy kiemelt példával támasztotta alá. A jelentés szerint politikailag inkorrekt az óvodákban például hazafias nevelésre nevelni.
A jelentés szerint felháborító, ha olyan dal hangozhat el, amiben török gyerek okozta sebeket magyar gyerek gyógyít

– idézett Szájer József.

PestiSrácok.hu – HírTV

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: