“Ön az igazi európai politikus” – Elárasztották Orbán közösségi oldalát a külföldi, támogató hozzászólások

“Orbán úr, ön az igazi európai politikus”, “Hajrá Magyarország!”, “Csodáljuk a politikáját”, “Magyarországgal vagyok, Orbán Viktorral vagyok”, “Amit a német média közöl önről, az nem a német nép véleménye”, “Ön a mi Big Daddynk” (Ön a mi nagy apunk”) – a sok magyar támogató véleménye mellett ilyen és ehhez hasonló külföldi hozzászólások árasztották el Orbán Viktor magyar miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalát. Sokan, számos nyelven arra kérik Orbán Viktort, hogy tartson ki és változtassa meg Európát. A Facebook mellett az internet konzervatív sarkában, a Breitbarton is maximálisan kiálltak az olvasók a magyar miniszterelnök mellett. Többen közülük úgy vélik, Orbán Viktornak  a Huxitre, vagyis Magyarország EU-ból való kilépésre kell készülnie. 

Ha CSAK Magyarország, Lengyelország Cseszlovákia (SIC!) és Ausztria elhagyná az EU-t, akkor az egész rohadt szervezetnek vége lenne, mielőtt Junker ki tudná nyitni a következő üveg konyakot.

– írja egy olvasó a Breitbarton.

Magyaroszág támogatásához többen csatlakoztak a tegnapi vitáról megjelent cikk után, és amellett, hogy a magyar miniszterelnököt védik, a nyugati politikusokat ekézik.

Mindig gyanakodtam Sebastian Kurzra, mert ő a Külkapcsolatokért feleős Európai Tanács tagja, amely pedig egy Soros-szervezet.

Természetsen az összeesküvés-elméletek is megjelentek, amelyek talán nem is állnak annyira messze a valóságtól.

Az EU tagországainak nem szabad, hogy saját akartuk legyen. Ezért is hozták be a megszállókat. Nekik az lenne a feladatuk, hogy leváltják az eredeti népet egy sokkal kevésbé intelligensre, akiket könnyebben lehet irányítani.

Az olvasók egy része a tegnapi vitával kapcsolatban úgy véli, Magyarország is megérett arra, hogy elhagyja az Európai Uniót. Az egyik olvasó azt is felvetette, hogy ideje lenne kitalálni egy nevet Magyarország EU-ból való kilépésének a “Brexit” szó mintájára.

Milyen kedves nevet kitalálni Magyarország EU-ból való kilépésnek? Fenébe is, lépjetek ki!

Egy olvasó erre a “HungOut” nevet javasolta, ami egy szóvicc, az angol “hangout” szónak a kicsit módosított változata, ami egy olyan helyet jelent, ahol az emberek rendszeresen összegyűlnek. Különírva azonban akár a “hung out” azt is jelenti, hogy valami “lógott” valahonnan.

Igen, az EU azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Ez egy diktatórikus szuperállam, amely olyan törvényeket gyárt, amelyek uralkodnak az ember felett, közben olyan segélyeket osztogatnak, amelyek biztosítják, hogy a politikusok és a közszféra le van fizetve. Orbánnak fel kell készülni a Hungexitre amilyen gyorsan csak lehet. 

Forrás: Breitbart; Vezető kép: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: