Minek örültök, ti félcédulás kékcédulások?

Fotó: MTI/AP/Jean-Francois Badias

Feledhetetlen képsorok. Ahogyan a jelentés elfogadását álló ovációval ünneplő képviselők simogatják, ölelgetik a könnyeivel küszködő Sargentini asszonyságot. Földöntúli a boldogság. Képek, amelyek örökre az elménkbe égnek. Képek, amelyeken kiégett elméjű emberek puszilgatják a JELENTÉS készítőjét. Hát végre sikerült, bosszút álltak Orbánon, hamarosan bukni fog, a magyarok pedig legközelebb jobban meggondolják, kire szavaznak – olvasható a tekintetükben. Ezek tényleg nem értik, mi történt. Ezek még annál is sokkal butábbak, mint eddig gondoltuk.

A képeken ezek az ápolatlan külsejű, vízfolyásszerűen hazudozó emberek azt ünneplik éppen teljes transzba esve, hogy egy választási trükk segítségével megszavazták Magyarország elítélését. A tartózkodó szavazatokat úgy tekintették, mint le nem adott szavazatokat. Így – és csak így! – lett meg a szükséges kétharmados többség a hetes cikkely szerinti eljárás megindításához hazánk ellen. Történelem élő egyenes adásban. Ez volt az Európai Parlament „kékcédulás” választása.

  • A félcédulás kékcédulások annak triumfálnak, hogy az általuk valóságnak elfogadott jelentés szerint Magyarországon tombol a diktatúra, Orbán sanyargatja a magyarságot, éhezteti a migránsokat, aláássa Európa fundamentumát, békétlenséget, feszültséget szít, éppen csak háborút nem robbant ki, de csak azért, mert nincs neki mivel. És persze: romokban a fékek-ellensúlyok, meg az oktatás-egészségügy. Ezt ünneplik teljes katarzisban a képeken látható félnótások.

Ugye, ha ez egy valódi jelentés volna, amely legalább karcolja az igazságot, és nálunk tényleg megszűnt volna a demokrácia, az utcákon zsidókra és cigányokra vadászik a Magyar Gárda (nem vicc, ezt írta Sargentini!), „menekülteket” kínzunk – ebben az esetben mi a frászkarika ünnepelnivalója akad az Európai Parlamentben összegyűlt emberhalomnak? Ugyan mitől boldogok? Hogy Magyarországon embereket bántanak, kínoznak, sanyargatnak? Hogy romokban hever minden, ami nekik szent? Hogy oda vannak az „európai alapértékek”?  Ez olyan vidám dolog? Ezért kell homlokon csókolni ezt a zilált, tanulatlan nőszemélyt?

  • Hát nem. Ha ez (lenne) a helyzet, ha ez (lenne) a valóság, akkor be kéne pattanni a Leopard tankokba, Eurofighter vadászgépekbe, és végrehajtani az egyszer már sikeresen alkalmazott Margaréta-hadműveletet. Igen, meg kéne szállni Magyarországot, és megmenteni minket, szegény, elnyomott, megalázott magyar embereket. 

Még fogadóbizottság is lenne, aki rózsaszirmokat szórna a tankok elé. E fogadóbizottságot úgy hívnák, hogy Ujhelyi István, aki ma sajnálkozó pofával kijelentette, nem jó szívvel szavazott igennel a Sargentini-jelentésre, de hát meg kellett hoznia ezt az áldozatot… A hazaárulás mint áldozat? Istenem, miért nem lehet ezeket az alakokat kilőni a Szaturnuszra?!

Mi jön most? Természetesen bukni fog. Persze, nem Orbán. Ő soha nem volt ilyen népszerű, mint most, és gyanítom, a napokban újabb százezrek szerették meg itthon és Európában amiatt, hogy kiállt a strasbourgi hiénafalka elé, és beintett nekik. Az Európai Néppárt fog bukni, szétesni. A Fideszt kizárják, ennek nyomán néhány másik párt is kilép. Sebastian Kurz és Manfred Weber elfárad a pénztárhoz, fölveszi a 30 ezüstöt. Utóbbi lehet az Európai Bizottság következő elnöke az isiászos helyett (rosszabb lesz, mint elődje). A Fidesz átlép a nemzetek Európájában gondolkodó pártszövetségbe, amely jól szerepel majd a jövő tavaszi választáson. Macron és haverjai összeállnak a néppárt migránscsahos részével, és meglesz a többségük az új Európai Parlamentben. Tovább zsarolnak, fenyegetőznek, erőszakoskodnak, hogy Közép-Európa fogadjon be százezerszámra népvándorlókat. Az unió fölbomlik, kettészakad, de legalábbis néhány tagállam kilép. Függöny.

Hát ennek örültek annyira ma délután ott Strasbourgban.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: