Börtönben a migránsbiznisz egyik dédelgetett reklámarca – Naná, hogy ő is embercsempész volt

Juszra és Sara Mardini a Bambi-díj átadóján, 2016-ban; Fotó: The Daily Telegraph/DPA

Őrizetbe vették a libsik által korábban hősként ünnepelt Sara Mardini szír úszónőt Görögországban egy embercsempész-hálózat fölgöngyölítése során. Ő volt az, akit testvérével együtt pajzsra emelve sztárolt hónapokig a ballibsi sajtó, amiért egy migránstutaj Európába vontatásában segédkeztek. Árulkodó, hogy a migránspátyolgatók reklámarca egy olyan hálózat tagja volt, amelynek még hamis rendszámú katonai járműve (!) is volt. Ebből is látszik: nem „menekültválság”, vagy „migránskrízis” sújtja Európát, hanem egy jól szervezett, nemzetközi emberkereskedő és embercsempész maffia „támadása” alatt áll, amelynek minden egyes vezetőjét, szervezőjét ugyanoda kéne zárni, ahová Mardinit.

Sara Mardini elfogásáról ügyvédje, Csaralambosz Petszikosz, számolt be. A védő szerint augusztus 29-én legalább három, nem kormányzati szervezet (NGO) 30 tagját vették őrizetbe, közülük huszonnégyen külföldiek. Petszikosz jelezte, kérvényezték Mardini szabadlábra helyezését, aki állítása szerint „csak” egy segítő, semmi köze a vádakhoz. Tehát, ha jól értjük: az ügyvéd szerint aki segíti egy embercsempész-hálózat üzelmeit, az nem követ el bűncselekményt… Ezt jó tudni!

A Mardini-féle hálózat a rendőrség szerint Törökországból a görög Leszbosz szigetére csempészett embereket.

 

A Leszboszon működő nem kormányzati szervezeteket februárban kezdték megfigyelni, miután elfogtak két aktivistát egy hamisított rendszámtáblával közlekedő görög katonai (!) járműben. Figyeljünk erősen! A Soros-szervezetekkel karöltve dolgozó embercsempész brigádoknak tehát már katonai járműveik is vannak! Maholnap katonai szállítógépekkel hozzák majd nekünk az emberanyagot Afrikából, vagy hordozórakétával idelövik őket.

KITÜNTETÉST NEKIK!

Sara és testvére Yusra Mardini 2015-ben került a ballib sajtó migránspropagandájának fókuszába, amikor szíriai migránsként a Törökország és Görögország közötti tengeri út egy részét állítólag úszva tették meg, és állítólag maguk után húztak egy tutajt tizennyolc, úszni nem tudó társukkal. A migránsbizniszből hasznot húzó külföldi és hazai balliberrált sajtó természetesen nem hagyhatta ki a sztorit, hiszen unalmas folyton csak kisírt szemű kisgyermekek képével lelkiterrorban tartani és befogadásra nógatni Európát – kell néha a változatosság, új, izgalmas mesék. Más kérdés, hogy ezek a migránsmesék az esetek jelentős részében lelepleződnek, hiszen nehéz összefüggően sokat hazudozni. (Például az Index migránspropagandistája, Földes András is azért bukik le folyton, mert vízfolyásszerűen hazudozó migránsokkal próbálja érzékenyíteni a „gyűlölködő” magyarokat. Lásd: ezteztezt, vagy ezt az írásunkat Földes munkásságáról.)

A most lefülelt embercsempész, Sara Mardini és testvére kálváriájáról tehát mindösszesen annyit tudunk, amit ők maguk, a környezetük és a híresen igazmondó migránspropagandisták kerekítettek a történetükből. Vagyis élhetünk a gyanúperrel, hogy a történet kötőszavai sem igazak. Ezt a vélelmet támasztja alá, az a hiperagresszív erőszak, ahogyan az ő esetükkel (is) példálózva akarták kinyittatni Európa határait, szabad folyást engedni az európai jólétbe vágyó afrikai és ázsiai százmilliók előtt.

A Mardini testvérek, mint minden valamirevaló „menekült” – Németországban telepedett le. (Hiszen köztudott, hogy a Szíria és Németország között fekvő féltucat államban háború dúl, ahonnan menekülni kell… Hopp, várjunk csak…) A híresen elfogulatlan német sajtó még ki is tüntette őket a Bambi-díjjal, hogy érezzék a törődést. Sara később önkéntesként kezdett dolgozni az égei-tengeri Leszbosz szigetén, segítve az érkező migránsok fogadásában. Ám úgy tűnik, a határait évek óta megvédeni képtelen, teszetosza görögök is kezdik már unni a népvándoroltatást, és lecsaptak a Mardini-féle embercsempész bűnbandára. Reméljük, ez csak a kezdet, és az összes embercsempész, illetve emberkereskedő latrot fülön csípik végre!

MARDINI MIATT GYALÁZTÁK A KIS KNÉZYT

Emlékezetes, Sara testvére, Juszra Mardini a 2016-os olimpián a „menekült csapat” tagjaként indult százméteres női pillangóúszásban, méghozzá a legelső előfutamban. Ide az úgynevezett szabadkártyások kerültek, vagyis akiket nem időeredményük, hanem valami „egyéb” ok miatt odaengedtek. Az előfutamot közvetítő ifjabb Knézy Jenő pedig elkövette azt a „főbenjáró” bűnt, hogy nem mondta ki ennek a hölgynek a nevét, aki végül megnyerte ezt az ötfős, senki által nem figyelt előfutamot. (Egyébként egy olyan időeredménnyel, amit nálunk a serdülő lányok úsznak, bemelegítésként.)

Az eset után a teljes libsi sajtó őrjöngött, epét hányt, és a kis Knézy fejét követelte. Nem érdekelte őket a riporter védekezése holmi technikai nehézségekről, meg arról, hogy ez az előfutam senkit sem érdekelt. (Pedig senkit sem érdekelt.) Az esetből megpróbált nemzetközi botrányt csinálni a ballib sajtó. Nem hagyhatták, hogy az ő kis „menekültjük” nevét csak úgy ne mondja ki a riporter. Akadt olyan újságíró, aki szerint Juszra Mardini előfutamgyőzelme volt az olimpia legnagyobb győzelme, bizony. És ezt nem viccnek szánta!

MINDET BÖRTÖNBE!

Az irányított népvándoroltatás kezdete óta eltelt több mint három év, és hiába írt érzékenyítő riportokat a haladó nyugati és hazai sajtó kisírt szemű, késpengefogú kutyák által megharapott migráns gyerekekről, Mardinikről és egyebekről – a valóság felülírta a migráns-mitológiát. A valóság ott van Párizsban, Brüsszelben, Molenbeekben, Nizzában, Manchesterben vagy épp Chemnitzben. A kilúgozott agyú nyugatiak is ébredeznek, és ezen már több száz, könnyfakasztó Mardini-mese sem segíthet…

A Sara Mardini-féle embercsempész banda lekapcsolása egy újabb bizonyíték arra, amit a józan többség eddig is tudott: a „menekülteket” Európába szállító, itteni terítésüket végző, a törvények kijátszásában nekik segédkező hálózat valójában egy ember-, vagy inkább rabszolga-kereskedelemmel foglalkozó nemzetközi maffia. Egy ördögien gonosz, pénzéhes latorhálózat, amely a harmadik világ szerencsétlenjeinek pénzéből, szenvedéseiből hízik, és évente több milliárd dolláros bevételhez jut. E globális bűnszervezet (egyik) feje a „mi” Gyuri bácsink, legfőbb működtetői pedig a kilóra megvett vezető európai politikusok, a píárcikkek ezreit gyártó udvari firkászaik és azok az árulóvá lett egyházi vezetők, akik Európa pusztulását akarják. Az irányított népvándoroltatásnak és migránsbiznisznek akkor lesz vége, ha ennek a hálózatnak minden fontos szereplője oda kerül, ahová Sara Mardini: börtönbe.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: