Konok Péter lebohócozta és “leszarozta” Orbán Viktort

Agynéma

Néhány libsi és komcsi is elment Tusványosra idén. Joguk van hozzá. Az MSZP mikrobuszát meg is szaglászta egy székely medve. Ezen mondjuk nem csodálkozom, messziről bűzlött, hogy a környéken komcsik vannak.

konok-péter-758x426

Szitén elutazott Tusványosra Konok Péter, a nemrég kirúgott Hír Tv-s. Konok vállaltan kommunista, anarchoszindikalista hibbant őrült. Az utolsó utáni Szabadfogás c. Hír Tv-s gyűlölködő műsor a tévében már nem mehetett le, ezért az interneten “rendezték” meg azt és ott fröcsögtek egy jót.

Konok beszámolt tusványosi élményeiről: elmondása szerint találkozott olyanokkal, akik nem tudták, ki az a „bohóc” ott a pódiumon… Meg volt olyan is, aki kijelentette: „Ki nem szarja le Orbánt.”

És ezt el is hisszük Konoknak.

 

Konok urat megkérjük, hanyagolja legközelebb Tusványost.

KÖSZI!

mindenszo.hu

 

 


 

 

Nyílt levél Konok Péternek, aki az ÁVÓ-sok oldalára álló Szanyival ért egyet

Konok úrnak levele érkezett

Konok Úr!

Önnel egyszer vitánk volt egy közösségi oldalon, és egy kérdést tettem fel, az Ön vitakultúrája odáig tart, hogy a másikat egyből letiltja. Gratulálok! Joga van hozzá, ez még nem is lenne baj.

Annál érdekesebb, hogy Ön, mint az anarchokommunista, tanácskommunista és trockista féle antidemokrata eszmék híve, műsoridőt kap a Hír Tv-ben. Úgy gondolom, hogy 27 évvel a Rendszerváltás után egy antidemokratának nem lenne helye a közéletben.

Mi sem bizonyítja jobban antidemokratikusságát, hogy Ön az 1956-os forradalom kapcsán, ha mismásolva is, de Szanyi Tiborral ért egyet, amit egy írásában meg is erősített. Ön az ÁVÓ-sok oldalára állt. De egy komcsitól mit is várhatnánk?

De a Konok Péter félék már csak ilyenek. A Konok Péter félék egyetértenek a Szanyi féle 56-os gyalázkodással. Konok Péter szerint ez rendben van.

Konok Péternek egy libsi portálon saját rovata is van. Ez fantasztikus! Gratulálok!  És Konok úr ott azt hazudja, az ő kis rovatában, azon a liberális portálon (nem mondjuk meg hol), hogy a Hospice be lesz zárva, mikoris ennek épp ellenkezőjét kimondta Balog Zoltán, hogy a Hospice megmenekül, és megkapja a működéshez szükséges pénzt.

Tehát Konok úr nemcsak antidemokrata, hanem még hazudik is.

De mit is várhatnánk attól, akinek a HVG-ben is állandó vélemény rovata van? Igazmondást?
De Konok Péter rendre feltűnik a Klub rádióban is. Igen, ez Konok Péter, ez Ön: az ápolatlan, zsíros, pörköltszaftos szakállával. Pont olyan a szakálla mint Váncsa Istvánnak. És érdekes, mindkettő kő komcsi. Kommunista, és magyargyűlölő.
Ezek ők.

Mindenki tartsa magát távol tőlük.

Néhai Kristóf Attila rovatának címét idézve: Hogy még miért nem tűntek el a kommunisták a Rendszerváltás után közel 30 évvel sem Magyarországról, én nem tudom.

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: