EGY ÚJABB LIBERÁLIS MEGVILÁGOSODÁS

Hernádi Judit szerint a helyzet cseppet sem vicces. Bár nyilván az volt 2002 és 2010 között, amikor MSZP-SZDSZ kormányok „boldogították” a nemzetet, hiszen akkor önfeledten nevetgélt a megboldogult Heti Hetesben, igen visszafogott kritikákkal illetve a Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai nevével fémjelzett gyászkorszakot.

 

20140919hernadi-judit-interju6

Hernádi Judit

Bezzeg az azelőtti, és az azutáni Orbán-kormánnyal már nem bánt ennyire kesztyűs kézzel a színművésznő. A HVG-nek adott interjújában Hernádi elmondta, hogy évekig naivan hitt abban, hogy változás történik az országban, és van értelme a véleményalkotásnak. Ahogy fogalmazott, „frappáns megmondásokkal igyekeztek a jelenségek lényegére rávilágítani”.

A művésznő ugyanakkor amiatt is dohog, mert „beszorították a baloldalra” (vajon miért?), pedig elmondása szerint sosem szimpatizált a szocialistákkal, de ettől ő még baloldali érzelmű.

 

Hernádi mindezeken felül ellenzéki forradalmat vizionál, igaz – például Korózs Lajossal ellentétben – abban már nem kíván részt venni.

A lényeg azonban csak ezután jön. „Úgy látszik, az ország kompatibilis Orbán Viktorral” – jelentette ki Hernádi Judit.

A tisztelt művésznőnek ezek után csak azt tudjuk javasolni, hogy vesse össze ez utóbbi mondatát azzal, hogy ennek ellenére szeretnének „forradalmat” csinálni, az ország és a választók akaratával szemben.

Ennek az eredménye lenne csak az igazi liberális önkritika!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: