ŐRJÖNGENEK A LIBSIK – ÚJRA FIDESZES LEHET A HÍR-TV

A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveheti a vezetést a televízió felett, és várhatóan visszanavigálja azt a kormány oldalára.

Amiről pletykálnak és háttérben beszéltek róla, azt most a 444-nek megerősítette két forrás is, azaz miután Nyerges Zsolt megvette a Hír TV-t az nem parkol le a Simicska Lajos korábbi üzlettársánál, hanem “halad tovább” a kormánypárt felé, s visszaolvad a Fidesz médiabirodalmába. Ez egyben azt is jelenti, hogy fordulat várható a Hír TV szakmai vezetésében, és hamarosan korábbi kormányhű figurák felbukkanása várható.

 

 

 

A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveszi a vezetést a televízió felett, és várhatóan visszanavigálja azt a kormány oldalára.

 

Lámpaoltás vagy arculatváltás jön a Hír TV-nél a Simicska-éra után?

Hogy pontosan mi lesz a televízió sorsa  azt a lap szerint Orbán Viktor, Rogán Antal kommunikációs miniszter és Liszkay Gábor hozzák majd meg. Az nem tisztázott még, hogy Liszkay névleg is visszatér a tévéhez, vagy csak ő jelöli ki az új szakmai vezetést, de az biztos, hogy a tévé kulcsa nála van.

A Hír TV lehet, hogy valamilyen formában „beolvasztják” az Echo TV-be, vagy később egy holding részeként működtetik a kormánypárti média vezetői a két hírtelevíziót. Ha igazak azok a híresztelések, hogy Mészáros Lőrinc átveszi Andy Vajnától a TV2-csoportot, az sem kizárt, hogy a két hírtelevízió annak részeként, párhuzamosan, egymással rivalizálva működik majd tovább – írja a Zoom.hu.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: