Hont András az ellenzékről: “csak azt tudjuk elérni, hogy rossz legyen 888-asnak lenni”

2018. július 10.

Hont András Kálmán Olga műsorában sivalkodott, hogy mi lehet most a függetlenobjektív sajtó egyetlen célja.

Hétfőn este az Egyenesen című műsorban Hont András lényegében arról beszélt, hogy oda kellett volna, oda kellene vonulnia az ellenzéknek az összes nem ellenzéki médiumhoz, hogy ezek munkáját ellehetetlenítsék. A demokrácia jegyében, ugye.

(…) kellemetlen legyen, ciki legyen a helyi hatalom kiszolgálójának lenni. Rossz legyen a 888-nál dolgozni. Momentán nem tudunk mást elérni”

– fakadt ki a vágyairól a mester (a teljes videó itt érhető el, az idézett rész a 20. perc után kezdődik).

 

 

web760

Lehet, hogy titeket kifizetnek, de mi szabadok vagyunk”

– mondta utána. Ki is emelte, hogy nekik csak autonómiájuk, függetlenségük és szabadságuk van.

Most akkor diktatúra van, vagy szabadok vagytok, Andris?


OLVASTA MÁR?

 

 

Hontalan

Hont András tegnap kilépett az EU-ból. És mivel egykori országából, Magyarországból már réges-rég kilépett, így Hont András ma Hontalan lett. Méghozzá egy saját taknyán csúszó Hontalan Geci. Mindezt nagybetűvel, mivel megérdemli. Ő ugyanis egy igazi Nagy Geci. S ha így folytatja kártékony fajtájának nemes hagyományait, ez előbb-utóbb nevén is meglátszik majd, valahogy ilyenformán: Geczy. (Amiből néhány betű megváltoztatásával Géczyt kapunk, de ez már egy másik pokoli történet.)

S vajh miért lépett ki Hontalan az EU-ból? Na, miért? Nos, aki elsőre arra szavazott, hogy “orbáni diktatúra”, sajtócenzúra, blíbláblú, valamint pappara puppi, az nyert.

Igen. Ezért.

Merthogy Hontalan úgy érzi, az EU nem alkalmaz kellő erejű elnyomást a magyar elnyomó rendszerrel szemben. Tehát, hogy az első klasszikus mozgófilm, “A megöntözött öntöző” dramaturgiai instrukcióihoz hasonlóan nem támad kellő vehemenciával egy demokratikusan megvalasztott, uniós, NATO tagállamot.

Hogy miért lenne szükség erre a bizonyos támadásra, az értelemszerű. Mert Hontalan így akarja. Mit akarja? Egyenesen követeli! Mint a kisgyerek a játékbolt kirakatba előtt, aki toporzékolva üvölt, mert fel nem foghatja, hogy a napi ezer forintos ebéd sokkal fontosabb, mint a szivárványszínű, távirányítós genderlófasz, aminek, ha meg nyomjuk az oldalát, Sargentini-haj szín műanyag ondót lövell ki magából.

Hontalan esetében a támadás fő csapásiránya igen jól meghatározott: minden, ami Orbán. S mivel őgecisége úgy érzi, ma Magyarországon semmi sincs, ami nem Orbán (kivéve talán a honi média egyetlen pártfüggetlen véleményformálóját, Pénztáros Icut), mindenkinek nekimegy. De komolyan, és igazán mindenkinek. Akár egy borssal beszórt tökű pamplonai bika, úgy csapkod maga körül. Neoprotestáns egyházakat vádolva Fideszes kollaborációval (arany faszom, évekig a ti malmotokra hajtott vizeken vidám vasárnapoztak), az ellenzéki médiumok kivégzését vizionálva (egy kormányközeli cuccra még mindig kábé öt libsi szar jut).

És közben folyamatosan hajtogatta a jól ismert mantrát, miszerint itt már élni se lehet.

Nem lehet biztosat tudni, de Hontalannál valószínűleg Simácska úr for sale biznisze baszcsizhatta ki végképp az utolsó utáni biztosítékot. És talán kicsit az is, hogy Tóta Énvagyokazindex W kollégával közös makktársi szövetségben már évek óta hiába sírják tele az összes pesti romkocsmát. Az sem segíthet a dolgok megítélésének enyhítésén, hogy Szanyi kapitány és Niedermüller közlegény eleddig sikertelenül handjob-olt hazánk ellen POV-ban az EP-ben.

Szóval szomorú ez nagyon. Lassan már egy tisztességes hazaáruláshoz sem talál az ember külföldi bedolgozókat. Így aztán marad a kilépés. Az EU-ból. Hont Andrásnak. Hont… Andrásnak!!! HONT ANDRÁSNAK!

Hát mi innen Habonyiából üzenjük neki, hogy helló, szia, szevasz!

***

(Még egy ilyen gennyes arcú puhapöcsöt, de tényleg…)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: