Morvai: “az európai döntéshozók egyértelműen Soros György megrendelését teljesítik”

 

2018. június 27. 16:30

Morvai Krisztina a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban adott interjút a Karc FM-nek.

Illegitim banánköztársaságnak próbálják láttatni Magyarországot a Soros Györgyhöz közel álló európai erők a saját hatalmuk védelme érdekében”

– mondta Morvai Krisztina, független EP-képviselő a Karc FM-en, miután az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) elfogadta a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést. A politikus emlékeztetett: ugyanezen a napon előterjesztettek egy olyan határozatot is, amely elfogadhatatlannak minősítené a migránsoknak segítséget nyújtó civil szervezetek kriminalizálását, vagyis a nemrég elfogadott Stop Soros törvénycsomagot.

 

kriszt

Morvai Krisztina szerint ezek a lépések egyrészt azt a célt szolgálják, hogy visszaállítsák azt a – nyugati nagyhatalmak és gazdasági erők szempontjából – sokáig jól működő rendszert, amelynek lényege: 

a gazdasági hatalom leadja a megrendelést, a politikai hatalom teljesíti azt, a média pedig eladja az embereknek.

Ezt a metódust borította fel ugyanis a 2010-ben megválasztott nemzeti-konzervatív magyar kormány, amelynek a harmadszori, nagyarányú győzelmét Nyugat-Európában igyekeznek démonizálással megmagyarázni a saját választóiknak.

A független EP-képviselő szerint ugyanis a másik fontos mozgatórugója a Magyarország-ellenes jelentéseknek az a félelem, hogy Nyugaton is egyre többen hallják meg a V4-ek felől érkező hangokat, és fellázadnak saját vezetőik ellen.

Ha azonban elhitetik azt, hogy Magyarországon és Lengyelországban csorbulnak az emberi jogok, lebomlik a demokrácia és megszűnt a sajtószabadság, akkor el lehet érni, hogy ne tekintsenek mintaként ezekre az országokra”

– vélekedett Morvai Krisztina, aki ezzel együtt úgy látja: a migrációs politikában az Európai Unió döntéshozói egyértelműen Soros György – mint gazdasági hatalom – megrendelését teljesítik. A közös európai migrációs tervet pedig azért igyekeznek mihamarabb tető alá hozni, mert a 2019-es európai parlamenti választások után felálló Európai Parlamentben már nem biztos, hogy meghoznák a migránsok tömeges behívását elősegítő döntéseket.

A teljes interjú ITT HALLGATHATÓ MEG.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: