TÓTH CSABA MEGKETTŐZÖTT KÉPMUTATÁSA

2018.06.14.

A képmutatás, az álhumánum magasiskoláját mutatta be Tóth Csaba liberális politikai elemző az Echo Tv Angard című vitaműsorának legutóbbi adásában. Már-már szívbemarkoló módon részletezte azt a “kegyetlenséget”, hogy az olasz kormány megtiltotta a migránsokat szállító hajók kikötését az ország valamennyi kikötőjébe. Egyenesen cinizmusnak nevezte, hogy „az olasz kormány, a magyar miniszterelnök politikai tőkét kovácsol a helyzetből.”

(Fotó: Echo Tv-videó, képkivágás)
(Fotó: Echo Tv-videó, képkivágás)

A húrt a végtelenségig feszítve leírta, hogy „Én csak azt mondom, ha az ember lát egy fuldoklót, akkor nem azt nézi, hogy miért fuldokol az az ember, hogy hogy kerül oda, ki a felelős érte, hanem segít neki és kimenti.”

Tóth úgy beszélt, mintha az általa említett fuldoklók, éppen a Marsról érkeztek volna, s a gonosz földlakók szántszándékkal, sőt egyenesen politikai haszonszerzés céljából vízbe akarták volna őket fullasztani. S erre jönnek a liberális szolidaritás felkentjei, az ájtatos manók és hangot adnak a humánum parancsának, egyszersmind leszólják, megbélyegzik azokat a politikusokat, akik a nemzeti szuverenitás következetes védelme érdekében, óriási választói akarat alapján megtagadják a migránsok befogadását.

Hihetetlen képmutatás, a nézők következetes félrevezetése. Mintha nem Tóth Csaba és a nemzetközi térben mozgó liberális elvtársai volnának azok, akik alanyi joggá akarják tenni a migrációt, biztosítva az összes migránsnak, hogy a glóbus azon pontján élje le az életét, ahol akarja. Akik a háttérben, meg az ENSZ, az EU fórumain, vagy legutóbb Soros György a The Washington Postban azzal a dajkamesével akarják bepréselni a becsapott, kifosztott szerencsétlen embereket leginkább Európába, hogy ott szívesen látják őket és jól fognak élni. A nyomorultak pedig ilyen vágyálmokkal a képzeletükben szállnak föl a hajóra, kiszolgáltatva magukat az embercsempészeknek, a Soros-féle NGO-knak, akik jól tudják, hogy a befogadási hajlandóságból semmi nem igaz, de profitjuk hízlalására mégis viszik őket. S ha ellenállásba ütköznek, ha a migránsok a „nyakukon” maradnak, akkor nemzetközi botrányt gerjesztenek. Mondván, ezek az államok még arra se képesek, hogy néhány napra befogadják őket, hogy elbírálják, jogos-e a kérelmük a menedékjogra vagy sem.

Tóth Csaba a fuldoklók miatt szipog, miközben nagyon jól tudja, hogy a migránsok nem véletlenül, hanem a liberális elvtársainak az erőszakossága révén kerülnek bajba, ha tetszik a tengerbe. Soros nem mentő kezet nyújt a fuldoklóknak, ellenkezőleg. Azon van, hogy minél több migránst sodorjon bajba. „Minél nagyobb a veszély, nagyobb a fenyegetés, annál inkább szükségét érzem, hogy szembeszálljak vele, ezért lehet úgy fogalmazni, hogy megkettőzöm az erőfeszítéseim” – nyilatkozta ez a vérhumanista az idézett interjújában. Nem arról gondolkodik tehát, mint a kijózanodóban lévő európai vezetők, hogy a szülőhelyén segítsék jobb életkörülményekhez a migrációra készülőket, holott ez lenne a leghumánusabb megoldás. Nem. Ő az erejét megkettőzi azért, hogy még több nyomorult nézzen szembe a halálfélelemmel a spekuláns gigaprofitja érdekében.

Tóth Csaba természetesen egy kukkot nem szól Soros aljasságáról, csak ártatlan szemekkel tekint az égre, mint aki a Mindenhatótól vár segítséget ezen gyalázat megszüntetésére. Ő a képmutatást kettőzi meg. Nem kéri ki magának, hogy az embereket tengerbe taszító Soros „büszke az ellenségeire”, mert ha végigtekint azon, hogy „világszerte milyen ellenségei vannak, akkor valamit biztos jól csinált”. Undorító melldöngetés, gyomorforgató képmutatás. Mint ahogy az sem tűnik föl neki, hogy Soros egyik bevándorláspárti NGO-ja, az Amnesty International (AI) legalizálni akarja az illegális bevándorlást, amit az AI is emberi jognak nevez, ezért azt mindenki számára engedélyezné. Ennek elérése érdekében globális kampányt hirdettek „I welcome” néven. Kerek-perec szembeszegülve a demokratikusan megválasztott államfők és kormányfők migránsválsággal kapcsolatos megoldási javaslataival, mert azokat a senki által meg nem választott sorosisták nem tartják elég „befogadónak”. Épp ideje a Stop Soros elfogadásának!

Tóth Csaba pedig csak szipog, szipog, játssza a jó embert, a humanistát, azaz a bazári majmot, miközben megtévesztő szelíd mosolya mögött a leggonoszabb globalisták érdekeit képviseli.

Még szerencse, hogy ezúttal is ott volt a műsorban Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője. Kijelentette: „Aki beledobta a vízbe, hogy fuldokoljon, azt azonnal állítsák bíróság elé. Aki azért cikázik a környéken egy hajóval, hogy a beledobott embert azonnal fölvegye a hajójára, hogy odaszállíthassa Olaszország partjaihoz, azonnal állítsák bíróság elé. S amikor ezt a folyamatot az embercsempésztől kezdve Soros Györgyig fölgöngyölítették, utána lehet arról beszélgetni, hogy megetetjük-e az éhezőt, megitatjuk-e a szomjazót.”

E józan hang szerencsére már messze túlhallatszik határainkon, Orbán Viktor föllármázta Európát, a világot. Az emberek isszák a szavait.

Eljön az idő, amikor a nyomorult migránsok igazi ellenségei fognak fuldokolni saját a gonoszság verejtékében. Reméljük, nem is soká.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: