ISMÉT PENGEVÁLTÁS VOLT A JOBBIKBAN

SÚLYOS VÁD, HOGY A PÁRT JUHÁSZ PÉTERT ÉS SZIGETVÁRI VIKTORT PÉNZELTE VOLNA
Saját pártkasszájából adott volna pénzt a Jobbik vezetése az Együttnek – állítja Toroczkai László, aki szerint volt még néhány ilyen ügy a Jobbikban. Sneider Tamás szerint a volt alelnök hazudik, mire Toroczkai azt javasolta, pereljék be, és kiderül az igazság.

Újabb csontváz hullott ki a Jobbik szekrényéből: ezúttal Toroczkai László volt alelnök beszélt arról, hogy a tiltott pártfinanszírozás miatt 660 millió forint tartozást felhalmozott Jobbik a párt kasszájából, illetve a lakosság által összekalapozott pénzből segítette volna az Együtt vezetőit, hogy vissza tudják fizetni saját, 150 millió forintos tartozásukat.

 

 

Ásotthalom polgármestere az Együtt megszűnése kapcsán árulta el, hogy a Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke, Sneider Tamás, valamint Sövegjártó Kristóf, Vona Gábor főtanácsadója négy nappal a választási bukás után arra próbálta rávenni az elnökséget, hogy az anyagilag tönkretett Jobbik pártkasszájából vagy az Alfahíren rendezett nyilvános gyűjtésből adjanak pénzt a drogliberalizációért küzdő Juhász Péternek, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének, Szigetvári Viktornak.

– Szerencsére ezt a hazaárulást sikerült megakadályoznunk az elnökségben, de ekkor már tudtam, hogy a Jobbikot csak úgy lehet visszaterelni az eredeti útra, ha megnyerem az elnökválasztást – írta az ásotthalmi polgármester.

 

Sneider Tamás pártelnök, cáfolva Toroczkai szavait, annyit közölt, ordas hazugságot írt róla.

– Pereljetek be, és kiderül az igazság – reagált a Jobbik volt alelnöke, aki szerint Sneider nem cáfolt semmit, csupán nyilvánosan lehazugozta. Szavaiból kiderült, nemcsak szóban, anem még az elnökségi levelezőlistán is szó volt az Együtt vezetői-nek, Gyurcsány és Bajnai embereinek pénzügyi megsegítéséről jobbikos forrásból.

Toroczkai ezen is túlmenve azt állította, volt még néhány ilyen ügy, ami egyértelművé tette számára, hogy a párt mostani vezetése mást ért néppártosodás alatt, mint amiről Ásotthalom polgármestere beszélt. „Ha a néppártosodás elvtelenséget jelent,
akkor nem kérek belőle. A népet szeretem, de a néppártosodás szót mára teljesen lejárattátok” – írta.

diktatórikus – Megdöbbent és felháborít a Jobbik jelenlegi vezetőinek szívtelen, lelketlen, mi több, diktatórikus magatartása. A Szent Koronára tett esküvel zsarolt Dúró Dórát arra kérem, hogy az eskü teljes szövegére és szellemiségére figyelemmel ne adja vissza mandátumát az eltorzult, felismerhetetlen Jobbiknak, hanem független képviselőként használja azt a valódi nemzeti érdekek képviseletére – mondta Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő az Echo TV-ben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: