Balliberális rettegők az utcán és a kulturális életben – 18 órától élőben közvetítjük a tüntetést, majd a Prőhle-L. Simon kultúrvitát a Polbeatben!

A csalódott ellenzéki tüntetők mai tehetetlenségi demonstrációját és a PS-Polbeatet is élőben közvetíti a PestiSrácok.hu. 18 órától portálunkon élőben követheti, hogy a “Mi vagyunk a többség” nevű viccmozgalom a tegnapi és ma reggeli lebőgése után képes lesz-e tömegeket megmozgatni a 18 órára meghirdetett kormányellenes demonstárcióján, 19 órától pedig a PestiSrácok Polbeatet nézheti élőben az R56 Sörözőből. A Kossuth térre hirdetett tüntetést 18 órától 18:45-ig közvetítjük élőben, utána a technika és a stáb a Bem rakpartra, az R56-ba száguld, hogy az esti vitát, a Polbeatet is élőben közvetíthessük, amelyben Prőhle Gergely, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, és L. Simon László országgyűlési képviselő, József Attila-díjas magyar író, költő lesz Szarvas Szilveszter és Stefka István mai vendége. Az élő adásban arról az elmúlt hetekben nagy port kavart közéleti vitáról lesz szó, amely szerint létezik-e liberális kulturális diktatúra, kik kapnak kulturális támogatást és miért a folyamatosan rettegő balliberális értelmiségiek részesülnek bőkezű állami támogatásokban. Élő közvetítés 19 órakor ITT, a megszokott módon a budai Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből. Várjuk kérdéseiket, hozzászólásaikat a poszt alatt!

Tervezett témák:

  • Kinek a kulturális diktatúrája? – A Magyar Idők hasábjain, a kulturális támogatásokkal kapcsolatban kezdett vitába Szakács Árpád újságíró és Prőhle Gergely helyettes államtitkár, főigazgató.  
  • A nemzetközi sajtó és a 444.hu vette védelmébe a támogatási rendszert és a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját.
  • Miért részesülnek bőkezű állami támogatásban a balliberális rettegők, akik idehaza és külföldön is ekézik a magyar kormányt.   
  • Liberális elnyomás a magyar kultúrában.        
  • Újabb listát vizionál a ballib sajtó.    
  • Van-e kulturális utánpótlása a konzervatív oldalnak, melyik művészvilágé a jövő?

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél.)

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATJA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Azoknak a tisztelt olvasóinknak, akik Chrome-böngésző segítségével szeretnék megtekinteni a PolBeat aktuális adását, javasoljuk, hogy a böngésző Beállítások menüpontjában válasszák ki a Tartalombeállítások-at, majd keressék meg a Flash almenüpontot. Itt az Engedélyezés sorban adják hozzá a pestisracok.hu –t az engedélyezettek listájához. A műveletek elvégzése után a Chrome-böngészőben is követhetővé válik az adás. – SM

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak! 

PESTISRÁCOK.HU produkció

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: