Soros György fia elszólta magát: nemzetek bukásáról álmodozik

Döbbenetes bejegyzéssel jelentkezett a Soros-család trónörököse, Alex. A napokban Budapestre érkező  milliárdosfiú a nemzetállamok bukásán élcelődött. Ebben az üzenetben minden benne van, amit a Soros-világról tudni kell. Egyre inkább úgy néz ki, hogy a hatalomváltás közeleg, és Soros György átadja a stafétabotot fiának, aki ugyanúgy a nyílt társadalom ideológiájának és az államok belügyeibe való beavatkozásnak megszállottja. 
Az április 8-ai választáson hatalmas pofont kapott a hazai, valamint a külföldi Soros-hálózat. Soros Györgyöt azonban nem demokratikus fából faragták: képtelen elfogadni a választás eredményét, és ennek megfelelően az előző hétvégére kormányellenes, demokráciaféltő tüntetést verbuvált össze, és várhatóan folyamatosan nyomás alatt akarja tartani a magyar kormányt.

Cropped landscape

Az idő vasfoga azonban mindenkin kifog: nagyon úgy néz ki, hogy a 87 éves üzletember előkészíti a terepet a családon belüli hatalomváltásra, Soros György fia, Alexander egyre gyakrabban tűnik fel a nyilvánosságban.

A kis Soros is a nyílt társadalom ideológiájának megszállottja

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket egy Instagram-bejegyzésre, ami tökéletesen rávilágít arra, hogy az égadta egy világon semmilyen különbség nincs Soros György és fia világlátásában: mindketten a nyílt társadalom ideológiájának megszállottjai. Ebből következően

Alex, apja szellemi örökségét folytatná: beengedné Európába a bevándorlókat, és eltörölné a nemzetállamokat, azaz végrehajtaná a Soros-tervet.

Alex hitet tett a Soros-terv mellett, amikor a nemzetek bukásán viccelődik Instagramon. Egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák, és egy Európai Uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik nemzet zászlaja fog először lehullani?
Instagram / Nem nyerte el mindenki tetszését a nemzetállamok létén való élcelődés

Nem nyerte el mindenki tetszését a nemzetállamok létén való élcelődés, a kép alá az egyik hozzászóló azt írta, hogy „nem most fog ez történni, Sátán.” Egy másik kommentelő sem volt sokkal kedvesebb, szerinte az EU-é fog. De a legjobban az akadt ki, aki nemes egyszerűséggel annyit írt, hogy a Te fejed fog először leesni.

Alex Soros aktivizálódik

Egy éve látványosan aktivizálódott Soros György 33 éves fia. Tavaly áprilisban elkísérte apját Brüsszelbe, amikor a spekuláns Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozott, hogy tárgyaljanak a magyarországi helyzetről. Többen ezt a lépést a Soros-családon belüli hatalomátvétel fontos állomásának tekintették.

Két hónappal később pedig Magyarországra is ellátogatott Alex Soros. Akkor apja kedvenc lakosztályát vette ki a főváros egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben.

Origo


 

 

Cropped landscape

Soros fia és annak barátja is Budapestre érkezik eligazítást tartani
2018-04-19 07:48
Alexander Soros már korábban átvette a magyar ügyek irányítását, azonban most személyesen is Budapestre érkezik. Mellette legjobb barátja, Maxwell Osborne, aki szintén beleszól a magyar politikába – olvasható a Figyelőoldalán. 
A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent – írja a Ripost.

Az Európai Unióban a félév végéig, július 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is. Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar ügyek közvetlen vezetését. A háttérben persze azért ő irányít, de az Origo úgy tudja, Alex és barátja, Maxwell szemelte ki például Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak Gurmai Zita szocialista politikus fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját.

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást magyar barátainak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll Soros Alexszel, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.
 Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval hivatalosan coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából. De megosztott fotókat az ifjú Soros arról, hogy Hillary Clintonnal vagy Obama exelnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

A Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára, Maxwell Osborne-ra. Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék.

Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa. És nyilván az is, hogy a szereplésmániás, sikertelen, kibukott rendezőhallgatót könnyű manipulálni – írja az Origo.hu.

Mindenesetre küldik a pénzt és a biztatást neki bőségesen. New York-i információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé.

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak a több tízezer dollárba kerülő New York-i luxusparty után, ahol mindketten pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

Figyelő/Ripost

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: