A Nagy Liberális Jegesmedve-dilemma

Haladóként, liberálisként, tudományos elmeként kötelességünk bolygónkat óvni, védeni. Emberségünket és agresszív jóságunkat környezetvédelemben kiélni és főleg a többi liberális előtt demonstrálni. Így kell alámerülni és kibekkelni, majd később erre identitást építeni, választásokat nyerni. Sorvezetőnket olvashatják, amit mi önzetlenül átnyújtunk most liberális embertársainknak – nem eltagadva a benne megbúvó kihívásokat, logikai buktatókat.

A jegesmedve veszélyeztetett faj. Veszélyezteti a felelőtlen önző emberek életmódja. Miattad olvad a kis élettere, amely szót egyébként liberális kultúrember másmilyen kontextusban nem használ! Mondjuk ki nyíltan, lényegében Orbán akarja kiirtani ezt a nemes fajt, és Semjénnel lövetné le az utolsó példányát! Ezért erkölcsi kötelességünk ütős és a médiában jól látszó tüntetéseket szervezni az érdekében, hiába vagyunk csak 12-en! Igenis üvölteni kell érte, és levenni a csinos kis topot, hogy jól látszódjon cicinken a filctollas felirat. Érte!

 

Milyen szép kis koherens világban élhetne a Liberális Ember, ha az éghajlatváltozás miatt a barnább grizzly medvék nem vándorolnának egyre északabbra. Így azonban a Liberális Ember – aki egyben feltétlen tudományhívő is – aggódhat.

Ugyanis a grizzlyk és a jegesmedvék elkezdtek egymással párosodni.

Sorra születnek a természetben is a Liberális Ember számára oly kedves kis karamell, avagy melanzs babócák a jegesgrizzlyk közt. Az igazi probléma akkor jön majd el, amikor ezen hibridek is szaporodni fognak, és megszületik a sok kis másodgenerációs, avagy másodfokú keverék, hiszen a tudomány hivatalos álláspontja szerint ez esetben olyan faj, hogy jegesmedve, nem is létezik. Szaporodóképes utódot voltak képesek létrehozni a grizzlykkel, tehát velük egy fajnak tekinthetők, csak kifehérdett grizzlyk, esetleg a grizzlyk lebarnult jegesmedvék?

Logikus következtetés, hogy ha nem léteznek, megmenteni sem lehet őket, ha a Liberális Ember feltétlenül tudományhívő szeretne maradni.

Ha nem szeretne, akkor viszont a Föld tényleg lehet lapos, a világot a Bilderbergék irányítja Davosból, akik köztudomásúlag és nyilvánvalóan alakváltó gyíklények. Nem teljesen véletlen, hogy alantas propagandájukkal elárasztják az emlősök világát, csemegeként ránk tukmálva az undorító tekergő szarkajikat meg csótányaikat. Ja, és természetesen dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr jövő héttől Isten által felkent Apostoli Királyunk lesz, jó?

Nos, ettől a sok szörnyűségtől a Liberális embert egyes egyedül a Szent Tudomány védi meg.

Akárcsak a buta, vallásos, középkori babonáktól (kivéve Beer Miklós meg Iványi Gábor, akik valódi keresztények), meg úgy általában a Fidesz rémségeitől, tehát a Tudományban mindenképpen hinnie kell. Jóemberségét viszont nem élheti ki a jegesmedvék megmentésében, hacsak azt nem tekintjük ezek után annak, hogy agresszívan fehérre fest néhány szerencsétlen barnaszőrű grizzlyt, nagyon messze az északi sarktól.

Mielőtt latte helyett liberális könnyekkel telik meg az avokádó, kínálunk több alternatív verziót is kedves liberális embertársainknak:

  • Ezek után védjék meg az unikornisokat, szphinxeket, griffeket is, ha nem szeretnék, hogy ezek is eltűnjenek a bolygóról! 🙁
  • Keresnek maguknak más megmentendő fajt, bevállalva azt, hogy ennek nem lesz olyan cuki kölyke, mint a jegesmaciknak. Így tehát kevésbé Jóemberek a liberálisok is!

Esetleg ennek alverziójaként továbbra is Jóemberek maradhatnak, és görcsösen védhetik a fehér színű jegesmedvéket az olvadástól és a tudománytól.

Viszont akkor mi is igényt tartunk arra, hogy fehéremberként mi is kicsit más faj vagyunk a barnákhoz képest.

És mégis tök jó dolog a kerítés, hiszen megvéd minket az emberi grizzlyk inváziójától.

 

tutiblog.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: