A MAGYAR NÉP GENETIKUSAN ALATTVALÓ, OSTOBA ÉS TALÁN GYÁVA IS – JELENT MEG A NÉPSZAVÁBAN

„Igaza volt, Kertész Ákosnak, amikor azt mondta, hogy a magyar nép genetikusan alattvaló. Ezt én kiegészíteném azzal, hogy ostoba is. Vagy gyáva. Vagy mindkettő. Mert aki az elmúlt 8, de főleg 4 év fideszes ténykedését követően képes a Fideszre szavazni, annak gondjai lehetnek az értelmi képességeivel” – jelentette meg az alábbi sorokat a Népszava a vélemény rovatában.

 

 

safe_image

Persze mindez „csak” az olvasói levelek (Vélemény) között találjuk, olyan írásban, amely ezután azonnal ellenzéki összefogást sürget, felkészülést a 2022-es választásokra.

Eleve szomorú, hogy ilyen gondolkodású ember él Magyarországon, de hogy egy országos napilap még le is hozza ezeket a hitvány sorokat, akárki is írja őket?!

Persze a Népszavában nem új keletű dolog ez, szerzőik műveltek már hasonló alantas dolgokat, így joggal merül fel a kérdés, talán titokban még egyet is értenek velük? (A cikk alatt nem szerepel a mondat, amely szerint a szerkesztőség nem feltétlen ért egyet a szerző gondolataival…)

De kérdezzük meg a sorokat publikáló Népszavát, ugyanilyen rasszista firkálmányt bátran közölnék az amerikai, a francia, a német, a szlovák, a lengyel vagy bármely más népre is?

Publikálnának más népek genetikai állományára vonatkoztatott, gyűlöletkeltésre alkalmas tartalmakat is, vagy csak a „magyar nép” vérlázító mocskolása az, amire ugrik beidomított olvasótáboruk?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: