Gianni: Ez nem migráció, hanem háborús jellegű invázió

Az MNO-hu-nak adott szerdai interjúban Gianni Annoni arról beszélt, bevándorlóként tudnia kellett, hogy vannak szabályok, és ha nem tetszenek, akkor „haza lehet menni”. Hozzátette, aki idejön, semmivel sem több az itt élőknél, akkor milyen alapon követel más jogokat. Gianni szerint ugyanakkor ma nem lehet szabadon elmondani a véleményünket, mert rasszistának vagy homofóbnak bélyegeznek. Hangsúlyozta, ma egy burkolt diktatúrában élünk.

 

Gianni Annoni az interjúban a nemek közti határok elmosódása kapcsán arról beszélt, véleménye szerint otthon mindenki azt csinál amit akar, de magánéletüket ne teregessék ki. Mint fogalmazott,

Úgy gondolom, otthon mindenki azt csinál, amit akar, hiszen joga van hozzá, de ezt nekem ne kelljen látnom. Hiába mondják valamire, hogy normális, ha egyszer nem az. Tudom, a római korban is voltak homoszexuálisok, de biztos vagyok benne, hogy élték az életüket, és nem jogokért rohangáltak. Én tradicionalista vagyok, és ezeket a dolgokat nem tudom normálisként elfogadni. Semmi bajom azzal, ha valaki homoszexuális vagy leszbikus, de azzal, hogy tönkretettünk egy normális családképet, már van. A Jóisten teremtett minket nőnek és férfinak, a nemeket nem én találtam ki.

Gianni arról is beszélt, bevándorlóként tudnia kellett, hogy vannak szabályok, és ha nem tetszenek, akkor „haza lehet menni”. Hozzátette, aki idejön, semmivel sem több az itt élőknél, akkor milyen alapon követel más jogokat. Gianni szerint ugyanakkor ma nem lehet szabadon elmondani a véleményünket, mert rasszistának vagy homofóbnak bélyegeznek. Hangsúlyozta, ma egy burkolt diktatúrában élünk. A migráció kapcsán úgy fogalmazott:

Meggyőződésem, hogy ami most zajlik, az nem migráció, hanem háborús jellegű invázió. A kettő teljesen különböző. Nálunk is volt belső migráció, amikor az északon élők adtak munkát a délolaszoknak, és volt egy tengerentúli migráció is, ami egészen mást jelentett. Akkor a legszebb ruhánkban álltunk sorba, hogy befogadjanak minket, szóval mindent megtettünk ezért. El kellett fogadnunk az ottani szabályokat ahhoz, hogy utána szabadon élhessünk saját identitásunk szerint. Így tettem én is, amikor Magyarországra jöttem. 

Arról is szólt, egyetért Catherine Deneuve-vel, aki felemelte szavát a meetoo-kampány okozta szélsőséges megnyilvánulásokkal szemben, és kiállt a férfiak udvarláshoz való jogáért. Mint fogalmazott, „engedtessék már meg, hogy közeledjek egy nőhöz! Ha neki nem tetszik, ad egy pofont, és ennyi”. Ugyanakkor hozzátette, ha valaki megerőszakol egy nőt vagy egy gyereket, az más elbírálás alá esik, szerinte aki ilyet cselekszik, annak „le kéne vágni a nemi szervét, nem büntetőeljárást indítani meg a jogait dédelgetni”. Szerinte az is probléma, hogy sok nő megélhetésből köt házasságot, az emberek ezt mégis elnézik nekik.

Gianni Ferenc pápával kapcsolatban arról beszélt, szerinte az egyházi vezető most szeretné megélni azt a testvériességet, amely a Bibliában meg van írva. Mint hozzáteszi, emellett azonban meg kellene védenie a saját embereit, többet kellene azzal foglalkoznia, hogy kik is a hívei. Úgy fogalmazott, „nem jó, hogy nem figyel a lelkünkre, és ránk akar erőltetni hatásokat, amelyekre nem vagyunk készen”. Gianni hozzáteszi, Ferenc olyan háborúkat akar megvívni, amelyre szertinte pápaként joga van, ugyanakkor ezzel sokakat eltántorít. Az egyház feladata inkább az lenne, hogy megtanítsa a fiatalokat az erkölcsre, arra, hogy úgy viselkedjenek a testvéreikkel, ahogy szeretnék, hogy velük viselkedjenek – vélekedett.

Forrás: MTI; fotó: rcnews.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: