EZT VAJON MIKOR OLVASSUK?

 

 
 

Reggel óta azzal van tele az összes „ellenzéki” fosmédia, hogy „saját plakáttörvényét játszotta ki a Fidesz és ezt még dokumentálta is – A listaárnál olcsóbban kaptak plakáthelyet, noha a NAV éppen emiatt szállt rá a Jobbikra.”

Azóta pedig megérkezett ez a közlemény: A mai plakátokkal kapcsolatban megjelent álhír cáfolata (az ODEX közleménye alapján):

„A FIDESZ és az ODEX a törvényi előírások maradéktalan betartásával jártak el a szerződés megkötésekor.

A szigorú törvényi előírások alapján a költségvetési forrásokból gazdálkodó szervezet csak listaáron vehet igénybe közterületi reklámszolgáltatást. A listaárat a médiahirdetésifelület értékesítője köteles a kormányhivatal honlapján közzétenni. A listaár a törvény alapján  a médiahirdetésifelület-értékesítő által érvényesített, az azonos típusú, azonos méretű és azonos elhelyezkedésű reklámhordozók tekintetében az előző üzleti évben az alkalmazott kedvezmények érvényesítése nélkül, a megrendelő személyétől, a megrendelés mértékétől függetlenül meghatározott ár.

A szerződés a 2017-re vonatkozó legmagasabb, kedvezmények érvényesítése nélküli áron vásárolta a szolgáltatást, megfelelve a törvényi előírásoknak. A cikkben idézet cég által közölt adatok alapján ez egyértelmű. A JC. Decaux 2018-ban a 2017-es legmagasabb áron értékesíthet reklámhelyeket.  A cikkben szándékosan félremagyarázott listaár a 2018-as üzleti évben meghatározott legmagasabb árat jelöli, amelynek alkalmazására a településképvédelmi törvény alapján 2019. január elsejétől kerül sor.”

Ez a közlemény 16 óra 3 perckor már kint volt a hírpiacon.

Most, hogy e sorokat írom, 20 óra 34 perc van. De még sehol nem olvastam, a fosmédiában.

24.hu444.hu, hvg, meg a többiek: gecik vagytok?

(u.i.: 20 óra 47-kor még nem sikerült beszámolni a 24.hu-nak, a 444.hu-nak, a hvg.hu-nak, az indexnek meg a többinek, hogy ma kiosztottak hét Corvin láncot, többek között és például Huszti Péternek. Hát persze, hogy gecik. Eo ipso azok. Annak születtek.)

 

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Egy hozzászólás to “EZT VAJON MIKOR OLVASSUK?”

  1. Bendeguz79 Says:

    Uram Isten !
    Nem hallotak meg a radio es a TV-rol ?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: