Hülyék 2018: elfelejtették megszavazni Fodor Gábor listás helyét

2018. február 10. 19:58

Az MSZP pénteki választmányi ülésén akkora volt a fejeletlenség, hogy elfelejtették megszavazni Fodor Gábor listás helyét.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a szocialisták a ma megtartott kongresszuson megszavazták a tegnapi választmányi ülésen hozott döntéseiket: többek között az MSZP és a Párbeszéd közös indulását, a Soros Györgyhez köthető Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét és látszólag azt is, hogy Fodor Gábor, a Liberálisok pártelnöke nem kap listás helyet.

Fotó: MTI Fotóbank

Csakhogy az ATV értesülései szerint ezt egyáltalán nem így akarták, forrásaik arról számoltak be, hogy a szocik akkora kombinálásba kezdtek a listaírás közepette, hogy végül lefelejtették róla Fodort.

Ugyanis az országos választmány ülésén Baja Ferenc, az MSZP pártalapítványának kuratóriumi elnöke jónak látta volna, hogy – noha az MSZP-Parbeszéd listán a 15. helyre nem Fodor Gábort, hanem Bősz Anettet szánják – az országos lista 70-75. helye körül valahol legyen ott a Liberálisok elnöke is. Ráadásul volt egy olyan forgatókönyv is, hogy a végén egy helycserével mégis Fodor kerül majd be a parlamentbe, az MSZP-Párbeszéd frakcióba, és nem Bősz Anett.

Az ATV úgy tudja, hogy a nagy felfordulásban a választmányi ülés végén elfelejtették megszavazni Fodor Gábor listás helyét, így neve nem is szerepel a kongresszus által elfogadott névsorban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: