SOROS AZ ENSZ-BEN

A nincs is Soros-terv szellemi színvonalán rekedt ellenzék kedvéért kíséreljük meg most szélesebb, nemzetközi összefüggésrendszerben értelmezni a népvándorlásról mostanság napvilágot látott információkat!

 

74856_fa_20170105_1684

Gajdics Ottó

 

Mi lesz ebből a világból, ha elismerjük a migrációhoz való jogot alapvető emberi jognak, az ENSZ pedig azt tartja feladatának, hogy megszervezze a földön a keresztül-kasul, ide-oda való áramlást? – tette fel a kérdést Orbán Viktor miniszterelnök, miután António Guterres, az ENSZ-főtitkára lehetőségnek nevezte a migrációt.

Olyan lehetőségnek, amely erősíti a gazdasági növekedést, csökkenti az egyenlőtlenségeket és összeköti a különböző társadalmakat. Mindezt úgy nyilatkoztatta ki, hogy a világszervezetben éppen most készülnek megtárgyalni azokat az irányelveket, amelyek mentén egyáltalán el lehetne dönteni ezt a kérdést. Szavai után erős gyanú támadt minden józanul gondolkodó emberben, hogy lejt a pálya. És az is világos, hogy nem a nemzetállami, a világ országainak önrendelkezésén alapuló megoldások felé.

Ha ehhez még hozzávesszük az amerikai álláspontot is, miszerint az Egyesült Államok világelső a menekültek támogatásában, és ezt a szerepét meg is kívánja őrizni, ám a bevándorlásra vonatkozó döntéseket az amerikaiaknak maguknak kell meghozniuk, azokba más nem szólhat bele, akkor az is látszik, hogy egyáltalán nincs konszenzus a világ országai között a kérdésben. Egyébként Donald Trump is úgy értékelte, hogy az ENSZ-ben formálódó határozat szövegének szemlélete nem egyeztethető össze az Egyesült Államok szuverenitásával, ezért úgy döntött: az USA kilép a megállapodás előkészítő munkálataiból.

Mindeközben Európa fulladozik már az eddig idetódult emberáradat szorításában is, pedig még elképesztőbb számok röpködnek a különböző szakértői anyagokban arról, hányan állnak indulásra készen a világ különböző tájain. Ennek ellenére a kevert népességű nyitott társadalom mákonyától bódult európai politikusok úgy tesznek, mintha zseniálisan kezelnék a kérdést, és csak néhány renitens ország – köztük hazánk – ellenállásán múlna, hogy eljöjjön végre a multikulti Kánaán. Látva a valóság és a bevándorláspártiak propagandája közötti ordító különbséget, azt kell feltételeznünk róluk, hogy külső befolyás homályosítja el látásukat és elméjüket. Nem kell hozzá túl sok rosszindulat, hogy kimondjuk: egyszerűen megvették őket kilóra.

Ilyenkor persze balliberális körökben vigyorogva teszik föl a kérdést, hogy vajon ki. Mert nekik nem jut eszükbe semmi arról, hogy azokba az álcivil szervezetekbe, amelyeket NGO-kként ismertünk meg, és a sokat emlegetett ENSZ-terv rájuk testálná a migráció gördülékeny lebonyolítását, Soros elképesztő összegeket tolt be. Nekik nyilván az sem jelent semmit, hogy a világszervezet tisztségviselői jó ideje kísértetiesen jó viszonyt ápolnak a milliárdos spekulánssal, mint ahogyan az Európai Unió parlamentjében és szervezeteiben is hemzsegnek Soros emberei.

Ha ezeket a tényeket összekapcsolja valaki, az a legkevesebb, hogy összeesküvés-elméletek gyártásával vádolják meg. De inkább megsemmisítő támadás indul ellene az összes balliberális felületen.

Mindenesetre érdemes megőrizni a józan eszünket, ahogyan azt Orbán Viktor miniszterelnök is javasolta, amikor az ENSZ-ben készülő tervezet eddig megismert részéről azt állította: szellemiségét tekintve pontosan olyan, mintha a Soros-tervből másolták volna ki. A kormányfő higgadtságra, hidegvérre, nyugalomra intett mindenkit a tárgyalóasztal elhagyásával kapcsolatban. Talán még módosítható a szöveg.

Ám egy biztos: lehet bármi is a világból, a szülőföldünket nem adjuk!

Ezt Soros után megtanulja majd Guterres is.

 

Egy hozzászólás to “SOROS AZ ENSZ-BEN”

 1. Bendeguz79 Says:

  A szabadkoltozkodesi jog minden emberi leny legalapvetobb jogaik eggyikke.
  Meg a Pesti Marciusi ifjak is sikereskedtek azt elerni.
  De a nemzetkozi szabadkoltozkodes csupan a hivatalos es torvenyes alapon letezheto.
  Maskulomben az torvenytelen.
  Azon nem az iro, s mind a vilagszerti erok amik serkentik inkabb az ipari nemzetek megszallasait a tulnepesedett harmadikvilag felesleg lakossai altal.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: