FIDESZ: NYÍLTAN TÁMADJÁK MAGYARORSZÁGOT A KÖTELEZŐ KVÓTA ELUTASÍTÁSA MIATT

MTI
A Fidesz szerint már az új év első napjaiban nyílt támadások indultak Magyarország ellen a kötelező betelepítési kvóta elutasítása miatt.
  • Az Európai Bizottság beperelte Magyarországot az Európai Bíróság előtt a betelepítési kvóták miatt.
  • Az ilyen típusú támadások várhatóan folytatódni fognak, mivel az európai bevándorláspárti politikusok még az idén „tető alá akarják hozni a Soros-terv elfogadását”.
  • „Soros-szervezetek” a jövő héten az Európai Parlamentben készülnek támadást intézni Magyarországgal szemben.
  • Puskás Imre aláhúzta, 100 németországi erőszakos bűncselekményből 93-at migránsok követnek el.

Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatón példaként említette, hogy az Európai Bizottság beperelte Magyarországot az Európai Bíróság előtt a betelepítési kvóták miatt, Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi szociáldemokrata elnöke, a német SPD vezetője pedig azzal támadta Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy megtorpedózza a migránsok betelepítését.

Úgy vélte, az ilyen típusú támadások várhatóan folytatódni fognak, mivel az európai bevándorláspárti politikusok még az idén „tető alá akarják hozni a Soros-terv elfogadását”, ami egyebek mellett tartalmazná a felső korlát nélküli, kötelező betelepítési mechanizmus bevezetését.

Erre hivatkozva emlékeztetett, „Soros-szervezetek” a jövő héten az Európai Parlamentben készülnek támadást intézni Magyarországgal szemben, „a Magyarországot elítélő Soros-jelentés” felelőse, Judith Sargentini pedig Budapestre látogat.

A kormánypárt szóvivője Martin Schulz és más bevándorláspárti politikusok figyelmét arra hívta fel, hogy a migráció Európába hozta a bűnözést és a terrorizmust, továbbá az európai társadalmak mindennapjaiba beköltözött a biztonság miatti aggodalom.

Kutatási eredmények igazolják ugyanis, hogy miért lépnek ki aggodalommal az utcára már a németországi kisvárosok lakói is – mondta, majd kifejtette, Németországban 2014-ig folyamatosan csökkent a bűnözés, a migrációs hullám megérkezésével, 2015-től azonban ez a tendencia megfordult és 10 százalékkal nőtt a bűnözés, amiben döntő szerepet játszottak a migránsok.

Puskás Imre aláhúzta, 100 németországi erőszakos bűncselekményből 93-at migránsok követnek el.

Ebből is látszik, hogy az a bevándorláspárti politika, amelyet Martin Schulz is folytat, valójában az európai emberekkel nem szolidáris – hangsúlyozta, majd elmondta, miközben ezek a politikusok szolidaritásról beszélnek, nem támogatják, hogy Magyarország megvédje a schengeni határokat, sőt még azt az illegális bevándorlót is védelmükbe vették, aki rendőrök ellen vezényelt támadást a magyar határon.

Véleménye szerint a bevándorláspárti politikusok ehelyett még az idén bevezetnék a kötelező kvótát, továbbá a „Soros-terv” más intézkedéseit is, így például a családegyesítés-könnyítés és a „Soros-szervezetek” bevonását ebbe az európai emberek biztonságát fenyegető folyamatba.

A Fidesz ezért azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent Magyarország védelme és biztonsága érdekében

– mondta, hozzátéve, a magyar emberek kinyilvánították akaratukat, vagyis azt, hogy nem szeretnék, ha Magyarország „bevándorlóországgá” válna, továbbá nem akarnak kötelező kvótát és a „Soros-terv” más pontjait sem.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: